Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

MILF THE GREECE

Κι αν σου βγει MILF; - Οι αφόρητα αισθησιακές ώριμες γυναίκες που ξεσηκώνουν ακόμα και ναρκοληπτικούςΣυνημμένη Εικόνα: a1.jpg



Οι σημερινές γυναίκες δε γερνούν ποτέ, ή όταν το κάνουν, το κάνουν με στυλ και αισθησιασμό που δεν λείπει ακόμα και σε πιο προχωρημένες ηλικίες.


Από κάτι τέτοιες κυρίες γεννήθηκε ο όρος MILF δηλαδή «mother I'd like to fuck» ή επί του ελληνικότερου «μαμά που θα ήθελα να ...».

Οι γυναίκες MILF είναι ώριμες γυναίκες μιας κάποια ηλικίας, χωρισμένες ή και όχι, που καταφέρνουν να εξάπτουν τη φαντασία των αντρών παίρνοντας την πρωτιά των απαγορευμένων καρπών στα φανταστικά καλλιστεια που διεξάγονται στους αντρικούς εγκεφάλους.

Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις από σέξι μανούλες που κοιτούν τον άντρα τους και το παιδάκι τους, αλλά δείχνουν χαρωπά πόσο ωραίο παρέμεινε το σώμα τους και μετά τη γέννα αναστατώνοντας και ναρκοληπτικούς, μέχρι κατασταλαγμένες ώριμες γυναίκες απαλλαγμένες από κάθε αναχρονιστικό ταμπού, που απολαμβάνουν κάθε πτυχή της σεξουαλικότητας τους στο έπακρο.

Πολλές MILF μάλιστα αγγίζουν τα όρια των Cougars, έτοιμες να αποπλανήσουν και να κατασπαράξουν όποιο «νεούδι» πέσει στα χέρια τους.

Στο Facebook μπορείς να βρεις άπειρες τέτοιες συγκεντρωμένες σε σελίδες με ονόμα τύπου «Milfs & Cougars» πρόθυμες για όλα. Πολλές μάλιστα έχουν εγγραφεί σε δίκτυα με το όνομα «Cheating-Housewifes» υπενθυμίζοντας πως και οι παντρεμένες έχουν ψυχή και μάλιστα μεγάλη.

Φυσικά δεν λείπουν και τα ελληνικά παραδείγματα με μερικές σταθερές αξίες της showbiz που ακόμα και όσοι δεν το παραδέχονται, νιώθουν τη θερμοκρασία να ανεβαίνει με τις εμφανίσεις τους.


Δημοσιευμένη  εικόνα

Βάνα Μπάρμπα - η σταθερή αξία


Δημοσιευμένη  εικόνα

Κατερίνα Λάσπα



Δημοσιευμένη  εικόνα

Χριστίνα Παππά


Δημοσιευμένη  εικόνα

Τζο Τογκου - η ευτυχής νοικοκυρά


Δημοσιευμένη  εικόνα

Άννα Βίσση - πλέον περνά στην κατηγορία GILF


Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Μενεγάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου