Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

BEΑUTH MOYNIA

Διαγωνισμός ομορφιάς γιa γυναικεία γεννητικά όργανα - Βίντεο
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πολλοί διαγωνισμοί ομορφιάς πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο, τα καλλιστεία,
όμως, που αποφάσισε να διοργανώσει ο Αμερικανός Μπράιαν Σλόαν διαφέρουν από όλα τα άλλα.

Ο Σλόαν που είναι δημιουργός σεξουαλικών βοηθημάτων αποφάσισε να αναρτήσει αγγελία
στο Διαδίκτυο αναζητώντας τα ομορφότερα… γυναικεία γεννητικά όργανα.

Στόχος του ήταν να εντοπίσει τους τρεις ομορφότερους κόλπους, για να τους «σκανάρει»
με 3D scanner και έπειτα να τους...
μετατρέψει σε καλούπι για να κατασκευάσει το ιδανικό σεξουαλικό βοήθημα.

«Ήθελα να ανακαλύψω ποιος κόλπος θα άρεσε στους άνδρες για να μεταφέρω το ομοίωμά του σε σεξουαλικό βοήθημα», εξηγεί ο Σλόαν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από το Elite Daily και καταγράφει την διαδικασία αποτύπωσης στον υπολογιστή.






Έτσι, αφού στην αγγελία ανταποκρίθηκαν δεκάδες γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο, οι άνδρες ψήφισαν και επέλεξαν τους τρεις ομορφότερους κόλπους σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν με hashtag #AutoblowVaginalBeautyContest.
 

 
 
Ανεξαρτήτως των συμμετοχών, ωστόσο, χιλιάδες ήταν οι χρήστες που επισκέπτονταν την ιστοσελίδα του Σλόαν, με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά η κίνηση σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν «έπεσαν» οι servers.
Στο βίντεο που περιγράφει το εγχείρημα, οι τρεις γυναίκες που επελέγησαν να ποζάρουν στον Αμερικανό επιχειρηματία δήλωσαν πως δε θεωρούν σεξιστικό το διαγωνισμό ομορφιάς.



Αντιθέτως, μία από τις τρεις τόνισε πως είναι ελεύθερη να διαθέσει το σώμα της όπως εκείνη επιθυμεί και αυτό σημαίνει φεμινισμός.





Για την πόζα τους, πάντως, οι τρεις νεαρές γυναίκες αμείφθηκαν με χρηματικό ποσό που κυμαίνεται από 1,250 δολάρια για την τρίτη θέση, μέχρι 5,000 δολάρια για την πρώτη.
«Ο Μπράιαν μου ζήτησε να διορθώσω τον κόλπο μου. Το έκανα κι έτσι κανείς δεν άγγιξε το σώμα μου», είπε μία από τις γυναίκες.

 
 
 

Ωστόσο, μία Βρετανίδα που κέρδισε στον διαγωνισμό δήλωσε πως δεν ήθελε αρχικά να συμμετάσχει, αλλά την έπεισε ο φίλος της. Ο σύντροφός της, μάλιστα, την συνόδευσε στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έγινε η αποτύπωση του κόλπου της για να την εμψυχώσει.



Επόμενο βήμα του Αμερικανού επιχειρηματία είναι να διοργανώσει περισσότερους διαγωνισμούς ομορφιάς για το ωραιότερο στόμα, το ωραιότερο πέος, τους ωραιότερους όρχεις…
 
 

 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου