Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

SEX STO NERO


ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Στάσεις για σεξ μέσα στη θάλασσα και την πισίνα!

Οι ρακέτες, το beach volley και το surf είναι καλά για τις πηγμένες παραλίες 
αν όμως είστε τύποι που σας αρέσουν οι έρημες παραλίες
 ή η low season (Ιούνιος και Σεπτέμβριος) προτιμήστε ένα άλλο σπορ:
 Σεξ στο νερό.
Δείτε τις καλοκαιρινές στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε μέσα στη θάλασσα, 
στην παραλία αλλά και στην πισίνα!



Canoe Canoodle:(ΘΑΛΑΣΣΑ) Η βαρκούλα του ψαρά...

Κοπηλατήστε με ένα κανό ή με μια βάρκα σε μικρή απόσταση από την παραλία. 
Μόλις φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε ξαπλώστε κάτω στο πλεούμενο σας 
και πάρτε αναπαυτική θέση...

Η γυναίκα: Ετσι όπως είσαι ξαπλωμένη βάλτον να ξαπλώσει από πίσω σου.
Ο άντρας: Αγκάλιασε την με το ένα σου χέρι και μπες μέσα της με ήρεμες κινήσεις.

Αυτή η στάση είναι ότι πρέπει για ρομαντική βαρκάδα... 
Οι δικές σας μαλακές κινήσεις σε συνδυασμό με το χαλαρό κούνημα της βάρκας 
 δεν θα βάλουν σε υποψίες τον πιθανό περαστικό από την παραλία.




Torrid Tidal Wave: (ΘΑΛΑΣΣΑ) Δαμάζοντας τα κύματα

Η γυναίκα: Βάλτον να ξαπλώσει στην παραλία σε σημείο που να σας φτάνουν τα κύματα. Με τα πόδια του κλειστά βγάλε το πέος από το μαγιό του και ξάπλωσε από πάνω του. Στηρίξου στα χέρια σου, ανασήκωσε το κορμί σου και ξεκίνα να σπρώχνεις τη λεκάνη σου μέσα έξω. Αυτή η στάση είναι ό,τι πρέπει για τον ερεθισμό της κλειτορίδας. Που και που σφίξε τα οπίσθιά σου για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να νιώθεις ακόμα πιο έντονα το πέος του.

Ο άντρας: Απ’ότι κατάλαβες αυτή είναι μια πολύ αναπαυτική στάση για σένα, αρκεί φυσικά η παραλία που θα ξαπλώσετε να έχει άμμο και όχι βοτσαλάκια...



The Sea Horse: (ΘΑΛΑΣΣΑ) Το αλογάκι της θάλασσας

Αυτή είναι άλλη μια στάση για το σημείο που σκάει το κύμα. Πάλι με τη γυναίκα από πάνω αλλά αυτή τη φορά καθιστή.

Ο άντρας: Ξάπλωσε έτσι ώστε να βλέπεις τη θάλασσα και και αν θες στήριξε με τους αγκώνες σου το σώμα σου.

Η γυναίκα: Καβάλησε τον ανάποδα και βάλε τα χέρια σου στους γλουτούς του ή κάπου που να σε βολεύει. Αυτή είναι μια στάση που επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση και καθώς εσύ έχεις το... πάνω χέρι μπορείς με τις κινήσεις σου να κανονίζεις πόσο βαθιά θέλεις να μπαίνει μέσα σου. Παράλληλα εκείνος θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την υπέροχη θέα των κυμάτων να σκάνε στο πίσω μέρος του κορμιού σου.



Breaking the Waves : (ΘΑΛΑΣΣΑ) Στο γιαλό κάνει φουρτούνα!

Πρόσωπο με πρόσωπο αυτή η στάση γίνεται πάλι ρηχά στην παραλία.

Ο άντρας: Κάτσε σταυροπόδι, πες της να τυλίξει τα πόδια της γύρω από το σώμα σου και βάλε τα χέρια σου στα οπίσθιά της ώστε να τη βοηθήσεις να σπρώχνει μέσα έξω.

Η γυναίκα: Στηρίξου πάνω του αγκαλιάζοντάς τον από τους ώμους του. Επειδή πάλι το παιχνίδι το ορίζεις εσύ μπορείς να συγχρονίσεις τις κινήσεις σου με αυτές των κυμάτων.



Deep-Water Dare: (ΘΑΛΑΣΣΑ) Στα βαθιά... παιδί μου!

Σε μέρα που η θάλασσα θα είναι κάλμα, κολυμπήστε μέχρι το σημείο που το νερό να φτάνει έως το στήθος σας. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και μέσα σε πισίνα.

Η γυναίκα: Πιάσου από τους ώμους του και τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τους μηρούς του.

Ο άντρας: Κράτησε την με τα δυο σου χέρια από τα οπίσθια και μπες μέσα της. Το νερό θα μειώσει το βάρος της και έτσι θα σου είναι εύκολο να σπρώχνεις το σώμα σου μέσα έξω.



Rock His Boat Erotic: (ΘΑΛΑΣΣΑ) Μες σ’αυτή τη βάρκα δεν είμαι μοναχή...

Ακόμα μια στάση για τους λάτρεις της βάρκας (σημ: θα πρέπει να είναι αρκετά μικρή).

Ο άντρας: Κάθισε αναπαυτικά στη μια μεριά της βάρκας με τα γόνατά σου λυγισμένα. Εκείνη θα πρέπει να κάθεται απέναντι σου.

Η γυναίκα: Κάτσε ακριβώς όπως αυτός και βάλε τα πόδια σου πάνω στους ώμους του. Σιγά σιγά σπρώξε το σώμα σου προς το μέρος του και φέρε τη λεκάνη σου πιο κοντά του, ώστε να μπει μέσα σου.

Ετσι όπως έχετε στηρίξει τις πλάτες σας στα τοιχώματα της βάρκας μπορείτε να συγχρονίσετε τις κινήσεις σας και σε περίπτωση που κουραστείτε με αυτή τη στάση η γυναίκα μπορεί να χαμηλώσει τα πόδια της να έρθει πιό κοντά και να το κάνετε αγκαλιαστά.



Beach-Ball Booty : (ΘΑΛΑΣΣΑ) Εϊ Πειρατή, το τόπι μου!

Αλλοι μπορεί να παίζουν beach volley με το τόπι... εσείς παίξτε κάτι άλλο!

Η γυναίκα: Ξάπλωσε εκεί που σκάει το κύμα με το πρόσωπο σου προς την παραλία και βάλε το τόπι κάτω από τη λεκάνη σου. Ανοιξε λίγο τα πόδια σου και στήριξε το σώμα σου με τα χέρια σου.

Ο άντρας: Ξάπλωσε από πάνω της, στήριξε το κορμί σου με τους αγκώνες και μπες μέσα της από πίσω. Για να είστε και οι δύο πιό σταθερά μπορείτε να βάλετε τα δάχτυλα των ποδιών σας μέσα στην άμμο ώστε το σώμα σας να αντιστέκεται όταν κινείστε.

Αυτή η στάση είναι ότι πρέπει για τον ερεθισμό του G spot, καθώς η λεκάνη της γυναίκας είναι ανασηκωμένη. Ο συνδυασμός της ώθησης και το πέρα-δώθε των κυμάτων θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα.



Surf's Up: (ΘΑΛΑΣΣΑ) Τον φάγαμε τον Κακλαμανάκη...

Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι πιο tricky. Αν έχετε σανίδα του surf και η θάλασσα είναι λάδι μην απογοητεύεστε... μπορεί να χάσατε τα κύματα αλλά μπορείτε να κάνετε surf ξαπλωτοί...

Η γυναίκα: Ξάπλωσε μπρούμυτα πάνω στη σανίδα με τα χέρια και τα πόδια σου απλωμένα.

Ο άντρας: Με το νερό να φτάνει ως το στήθος σου πήδα μαλακά πάνω στη σανίδα και έλα από πάνω της. Μόλις σταθεροποιηθείς μπες μέσα της από πίσω.

Είναι λιγάκι σαν ακροβατικό αλλά είναι απίστευτα σέξι. Φυσικά θα πρέπει να προσέξετε η παραλία να είναι άδεια γιατί αυτό το σπορ δεν είναι για να το θαυμάζουν οι περαστικοί.



Submarine: (ΠΙΣΙΝΑ) Ηρθα κι’ απόψε στα σκαλοπάτια σου

Αυτή η στάση είναι κομμένη και ραμμένη για σκαλοπατάκια πισίνας (3-4 σκαλοπάτια είναι καλά).

Ο άντρας: Κάθισε στο 2ο ή στο 3ο σκαλοπάτι. Φέρτην κοντά στη λεκάνη σου πιάνοντας τη από τα πόδια και βαλτα κάτω από τις μασχάλες σου ώστε να φτάνουν να στηριχτούν στο τελευταίο σκαλοπάτι. Πιάστην καλά από τα μπούτια της και σπρώξτην μαλακά ώστε να μπεις μέσα της.

Η γυναίκα: Η πλάτη σου ακουμπά πάνω στα πόδια του, για να στηριχτείς καλύτερα πιάσου από τις γάμπες του. Εδώ την περισσότερη δουλειά θα την κάνει εκείνος οπότε εσύ χαλάρωσε και απολαύστε το με τα μάτια κλειστά.



Randy Raft: (ΘΑΛΑΣΣΑ) Είναι το στρώμα μου μονό...

Αλλά χωράει κι’ άλλον... Με το στρώμα θαλάσσης πηγαίνετε μέχρι εκεί που το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση σας.

Η γυναίκα: Καβάλησε το στρώμα ώστε το στομάχι σου να ακουμπάει πάνω του αλλά τα πόδια σου να είναι στη θάλασσα.

Ο άντρας: Πιάστην από τους μηρούς της, φέρτην κοντά σου και μπες μαλακά μέσα της. Με αυτή τη στάση σιγά-σιγά μπορείς να μπαίνεις όλο και πιο βαθιά (όχι στη θάλασσα βέβαια...) Επειδή εκείνη δεν έχει οπτική επαφή μαζί σου κάθε κίνηση που θα κάνεις θα είναι και μία έκπληξη ενώ όταν θα κοντεύεις να τελειώσεις μπορείς να τη φέρεις ακόμα πιο κοντά σου ώστε να ακουμπήσει η πλάτη της το στέρνο σου για ένα πιό skin to skin φινάλε!



Tawdry Tube: (ΘΑΛΑΣΣΑ) Πάνω στο σωσίβιο

Πνιγείτε στα φιλιά χωρίς να νοιάζεστε... είστε πάνω στο σωσίβιό σας.

Ο άντρας: Κάτσε πάνω στο σωσίβιο με τα πόδια ανοιχτά.

Η γυναίκα: Ανέβα πάνω του και φέρε τη λεκάνη σου πάνω στο πέος του. Κρατήσου από τους ώμους του ή από το σωσίβιο και βάλτον μέσα σου. Μόλις γίνει αυτό κάνε ήρεμες κινήσεις μέσα έξω. Εκείνος μπορεί να σε πιάσει από πίσω ώστε να σε βοηθά να κουνιέσαι καλύτερα. Αν θέλεις να ερεθίσεις το G-spot βάλε τα πόδια σου γύρω από τους ώμους του και γύρε προς τα πίσω.



The Randy Recliner: (ΠΑΡΑΛΙΑ) Στην ξαπλώστρα

Είναι ένα θέμα πού θα βρείτε παραλία με ξαπλώστρες χωρίς κόσμο αλλά αν υποθέσουμε ότι θα πάτε για νυχτερινό μπάνιο τότε λογικά η πλαζ θα είναι άδεια. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ερημιά αλλά και την απουσία αυτών που ζητούν 7 ευρώ για μια ξαπλώστρα και δοκιμάστε αυτήν την kinky στάση.

Ο άντρας: Ξάπλωσε με τα πόδια σου ενωμένα και φέρτην από πάνω σου ώστε να βλέπεις την πλάτη της και άλλα αξιοθέατα του κορμιού της...

Η γυναίκα: Με τα πόδια σου να στηρίζονται στο έδαφος, είναι εύκολο να κουνάς τους γοφούς σου μπρος-πίσω, πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά ή και κυκλικά. Αυτό είναι ότι πρέπει για να ερεθιστεί το πίσω μέρος του κόλπου σου ενώ μπορείς να δώσεις μία extra ευχαρίστηση και σε εκείνον: Χάιδεψε τους όρχεις του, την περιοχή κάτω από αυτούς και κατόπιν την κλειτορίδα σου. Η επιπλέον «ενασχόληση» με αυτά τα σημεία θα σας κάνει να φτάσετε σε έναν υπέροχο οργασμό.




On the Edge: (ΠΙΣΙΝΑ) Στου... λιμανιού την άκρη

Αλλη μια στάση ειδικά σχεδιασμένη για πισίνα.

Η γυναίκα: Ξάπλωσε ανάσκελα στην άκρη της πισίνας έτσι ώστε να σε κρατάει εκείνος από τα οπίσθιά σου.

Ο άντρας: Είσαι μέσα στην πισίνα μέχρι το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από το πέος σου. Οπως εκείνη είναι ξαπλωμένη την τραβάς μαλακά προς το μέρος σου, βάζεις τα πόδια της πάνω στους ώμους σου και μπαίνεις μέσα της. Με αυτήν τη στάση έχεις εσύ την πλήρη ελευθερία κινήσεων αλλά και εκείνη δεν πάει πίσω: Για να σε ερεθίσει ακόμα περισσότερο μπορεί με τα δάχτυλά της να χαϊδεύει τις ρόγες της ή αν θέλει να μπεις ακόμα πιο βαθιά μέσα της, μπορεί να βάλει τα χέρια της πίσω από την πλάτη της ώστε να ανυψώσει τη λεκάνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου