Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

MOLLY CAVALLI

Γνωστή πορνοστάρ έκανε υποβρύχιο γύρισμα και την δάγκωσε καρχαρίας

Το ειδικό κλουβί δεν μπόρεσε να την προστατεύσει – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες – Προσοχή σκληρές εικόνες


Γνωστή πορνοστάρ έκανε υποβρύχιο γύρισμα και την δάγκωσε καρχαρίας

Τα γέλια, οι χαρές και τα πονηρά αστεία, κόπηκαν απότομα κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού γνωστής εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου. Αιτία ήταν ένας καρχαρίας που «χάρισε» στην γνωστή πορνοστάρ Molly Cavalli 20 ράμματα στον αριστερό της αστράγαλο!
shark2


shark3
Η πορνοστάρ για τις ανάγκες του διαφημιστικού για υποβρύχιες λήψεις στις ταινίες δέχθηκε να μπει σε ένα προστατευτικό κλουβί με το οποίο κατέβηκε από την επιφάνεια του νερού.
shark1
Σχεδόν αμέσως το κλουβί «περικυκλώθηκε» από καρχαρίες. Ένας από αυτούς βρήκε την ευκαιρία και δάγκωσε την Cavalli στο πόδι. Αμέσως οι υπεύθυνοι του συνεργείου που κινηματογραφούσε το διαφημιστικό ανέβασαν το κλουβί στην επιφάνεια αλλά  η ζημιά είχε γίνει. Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η πορνοσταρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγιναν 20 ράμματα για να κλείσει η πληγή!
shark5
shark8shark7
Το βίντεο ανάρτησε η ίδια η εταιρία των sexcam που ανέφερε πως επρόκειτο για την πρώτη απόπειρα μετάδοσης Live εικόνας κάτω από το νερό σε κάποια παραλία της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η ίδια η πορνοστάρ δήλωσε  για την περιπέτεια της: «Θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου για την υποστήριξη καθώς αναρρώνω έπειτα από την επίθεση του καρχαρία. Ευτυχώς το μόνο που απαιτείτο ήταν 20 ράμματα. Είμαι καλά. Δεν είναι τόσο άσχημο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία έτσι κι αλλιώς και τώρα έχω μια ιστορία που θα λέω για μια ζωή»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου