Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

NANOS ME PROSONTA

Ο νάνος πορνοστάρ που κάνει θραύση στην Ιαπωνία! (photos+video)

Ο νάνος πορνοστάρ που κάνει θραύση στην Ιαπωνία! (photos+video)

Ονομάζεται Kohey Nishi και μοιάζει με παιδί που μόλις μπήκε στην δεύτερη δεκαετία της ζωής του, λόγω του ύψους του. Παρόλ’ αυτά είναι 24 ετών και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς πορνοσταρ της Ιαπωνίας.
Η παρουσία του έχει γοητεύσει τους λάτρεις της βιομηχανίας αισθησιακών ταινιών. «Κανείς άνδρας δεν μοιάζει με παιδί περισσότερο από μένα», δήλωσε ο Nishi στο VICE. Και μάλλον αυτό είναι που τον έχει κάνει τόσο επιτυχημένο σε αυτό που αποφάσισε να κάνει.


Η παρουσία ενός νάνου στην ποpνογραφία δεν είναι κάτι νέο. Όμως ο Nishi φαίνεται να έχει τον τρόπο του. Οι γυναίκες δηλώνουν γοητευμένες μαζί του, παρόλο που, όπως ο ίδιος λέει, δεν μπορεί να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί χωρίς βοήθεια.
Η πάθηση του είναι αρκετά σπάνια και ανίατη. Ονομάζεται «βλεννοπολυσακχαρίδωση» και περιορίζει την σωματική ανάπτυξη, ενώ το σώμα γίνεται πιο ευάλωτο στους τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης.
Πάντως είναι πολύ ειλικρινής και φαίνεται να ξέρει τα όριά του. «Τουλάχιστον στο δικό μου επάγγελμα, τις περισσότερες φορές δουλεύω ξαπλωμένος, οπότε δεν διατρέχω κάποιον κίνδυνο. Πιο δύσκολο για μένα είναι να έρθω σε στuση, όταν έχω τόσους ανθρώπους γύρω μου με κάμερες και μικρόφωνα να με βλέπουν».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου