Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

KAI DOYLIA KAI XARA

Εταιρεία με sεx toys αναζητεί υπάλληλο για να τα...δοκιμάζει!

Εταιρεία με sεx toys αναζητεί υπάλληλο για να τα...δοκιμάζει!
Η LoveWoo, εταιρεία με ερωτικά παιχνίδια με έδρα το Λονδίνο, προσφέρει σε έναν ενδιαφερόμενο την ευκαιρία να δοκιμάσει το ευρύ φάσμα των προϊόντων τους για ενήλικες και φυσικά με αδρή ανταμοιβή της τάξεως των 28.000 λιρών.
Η δουλειά αυτή περιλαμβάνει τη δοκιμή εσώρουχων, παιχνιδιών και σεξουαλικών παιχνιδιών κάνοντας σχόλια για το πώς θα μπορούσαν να βελτιωθούν.
Ο εν λόγω υπάλληλος θα πρέπει να γράψει σχόλια στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να τα μοιραστεί μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τα κοινωνικά μέσα για να απαντήσει σε ερωτήματα πελατών.


Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν απεριόριστες διακοπές, μειωμένη συμμετοχή στο γυμναστήριο και ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη.
Ακόμα, σε γενέθλια και γιορτές θα δικαιούνται άδεια και για την παραμονή των γενεθλίων τους, μειωμένο ωράριο!
lovewoo
Δεν είναι μυστικό πως ένα καλό παιχνίδι δωματίου είναι ο καλύτερος φίλος μίας γυναίκας. Αλλά αν είσαι μία γυναίκα που ψάχνεις στο διαδίκτυο για καινούριες συσκευές απόλαυσης, οι επιλογές που θα βρεις θα σε ζαλίσουν.
Για αυτό οργώσαμε όλες τις επιλογές για να βρούμε τα καλύτερα των καλύτερων. Είτε προτιμάς απαλό άγγιγμα, βαθιές δονήσεις ή προκλητικές νέες αισθήσεις, εδώ είναι τα καλύτερα παιχνίδια για όλες σου τις ανάγκες. Από τα κλασικά στις καινούριες “αισθήσεις”, έχουμε τα εργαλεία για κάθε απόλαυση.

Τα καλύτερα παιχνίδια του seχ για γυναίκες
Τα κλασικά
Hitachi Magic Wand
sex toys gia gynaikes
Το λεγόμενο μαγικό ραβδί είναι μία παλιά συσκευή εμπιστοσύνης που πολλές γυναίκες ακόμα το χρησιμοποιούν. Είναι απλή συσκευή μασάζ που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού και προσφέρει δυναμικές δονήσεις.
Και η τιμή του δε μπορεί να ανταγωνιστεί. Αν θες να το αποκτήσεις, οι εταιρείες σου προσφέρουν πληθώρα εξαρτημάτων μαζί του.
The Rabbit
kouneli siskevi sex
Ακόμα ένα παλιό αγαπημένο είναι το κουνέλι. Ξέρεις, αυτό από το επεισόδιο στο Sex and the city που η Charlotte αρνείται να αφήσει το διαμέρισμά της επειδή λατρεύει το καινούριο της παιχνίδι λίγο παραπάνω. Αυτό. Το κουνέλι είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι αν θέλεις κλειτοριδική διέγερση και δυναμική εισχώρηση μαζί.
Lelo Ina Wave
klassikes siskeves sεx
Αν θες μία ανανέωση στα παλιά κλασικά, το κουνέλι έρχεται με καλύτερης ποιότητας υλικά και πιο λαμπερό σχεδιασμό. Για να το αποκτήσεις βέβαια πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τα καινοτόμα προϊόντα
Jimmy Jane’s Form 2
kainotomes siskeves sεx
Δεν είναι μυστικό πως πολλές γυναίκες προτιμούν εξωτερική διέγερση όταν θέλουν να φτάσουν σε οργασμό. Αν ψάχνεις για ένα παιχνίδι που θα δώσει στη κλειτορίδα σου όλη τη προσοχή, αυτό το παιχνίδι κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα.
Το Form 2 έχει δύο ευλύγιστα “αυτάκια” τα οποία μπορείς να τα χειριστείς για να πιέσεις, να γαργαλήσεις και να περικυκλώσεις τη κλειτορίδα με δονήσεις από απαλές και ήρεμες σε βαθιές και δυνατές.
Womanizer2Go
womanizer
Μία από τις πιο συναρπαστικές επιλογές στην αγορά είναι αυτή η συσκευή. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετά άτυχο όνομα που όμως χρησιμοποιεί αναρρόφηση για να φέρει διέγερση στη κλειτορίδα. Οι χρήστες αναφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα και οργασμούς καθώς είναι μία “νέα αίσθηση”.
Διασκεδαστικά και πονηρά παιχνίδια
Je Joue’s Mimi
sεx toys ginaikon
Για παιχνίδια παντού, θα λατρέψεις το Je Joue’s Mimi. Το πολυχρηστικό, διαισθητικό σχήμα του σου επιτρέπει να διεγείρεις τα χείλη του αιδοίου αλλά και τη κλειτορίδα την ίδια στιγμή με ακρίβεια σε όποιο σημείο θες. Το Mimi soft προσφέρει στους χρήστες μία μοναδικά ευχάριστη υφή. Είναι μία ανανέωση που δεν θα μετανιώσεις.

WeVide Tango
ginaikeia apolausi
Για χαριτωμένο κλίμα το οποίο σε ταξιδεύει το χρωματιστό We vibe Tango είναι ασυναγώνιστο. Είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και φορτίζει πολύ γρήγορα. Θα λατρέψεις την επίπεδη μύτη που προσφέρει πολλές και διαφορετικές διεγέρσεις.
Κάτω και βρώμικα
Lelo’s Billy
siskevi lelo's billy
Αν ψάχνεσαι για εξερεύνηση το Lelo’s Billy είναι το τέλειο παιχνίδι για κολπική και πρωκτική διέγερση. Το Billy είναι άνετο, ακριβώς το μέγεθος που χρειάζεται για αρχάριες αλλά και έμπειρες και προσφέρει πληθώρα σφυγμών. Οι ρυθμίσεις δόνησης του από απαλές σε φωτιάς είναι σίγουρο πως θα σε αφήσουν ευχαριστημένη..
Njoy Pure Wand
njoy pure wand
Και μη ξεχνάς πως τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να έχουν δόνηση για να προσφέρουν διέγερση. Το Njoy Pure Wand είναι ιδανικό για βαθιά διείσδυση και αγαπημένο του κόσμου για διέγερση του σημείου G. Είναι φτιαγμένο από ακηλίδωτο ατσάλι, έχει λαμπερό και κομψό σχεδιασμό και είναι σίγουρο πως θα γίνει πολύ καλός σου φίλος.
Και για τα μεγάλα κορίτσια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου