Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

APO PISO

Πρωκτικό sex: Πώς να μπαίνει το πέος για να μην την πονάς!

Πρωκτικό sex: Πώς να μπαίνει το πέος για να μην την πονάς! (photos)

Αναγνώστριά μας ρωτά: 
Καλησπέρα, με το αγόρι μου θέλουμε να δοκιμάσουμε πρώτη φορά πρωκτικό σεξ: Τι να προσέξουμε για να μην πονέσει; 
Στο ερώτημά σας απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου
Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας – Σεξολόγος
Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου


Απάντηση
Οι πρώτες πρωκτικές επαφές είναι πάντα επώδυνες για αυτό και 
οι πρώτες προσπάθειες πρέπει να γίνουν με σταδιακή είσοδο του πέους 

και χρήση λειπαντικής ουσίας. 
Η χρήση προφυλακτικου



ύ 

κρίνεται απαραίτητη, δεδομένου ότι στον πρωκτό υπάρχουν φυσιολογικά μικρόβια τα οποία μπορούν να μεταφερθούν στον άντρα και στη συνέχεια και στην γυναίκα. 



Τέλος απαιτείται σχολαστική καθαριότητα μετά από την επαφή για τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων.

Και έρχετε η χαρά



Κατερίνα, 23: «Μέχρι πριν από δύο χρόνια έκανα περισσότερο πρωκτικό σεξ, παρά κανονικό. Μου άρεσε τόσο πολύ όταν το δοκίμασα που ήθελα να το κάνω συνέχεια. Όταν το πρωκτικό σεξ είναι καλό, είναι απλά τέλειο! Αρκεί ο άλλος να ξέρει τι κάνει και πως το κάνει! Αυτό έχει μεγάλη σημασία! Νιώθεις πόνο μαζί με ευχαρίστηση και αυτό είναι απίστευτα απολαυστικό! Ακόμα κι αν το μόριο του παρτενέρ σου δεν είναι τόσο μεγάλο, εκεί νιώθεις ότι είναι τεράστιο, γιατί απλά γεμίζει όλη την περιοχή. Η απόλαυση είναι απερίγραπτη! Μόνο να μην είναι απότομος και βίαιος, γιατί είναι πολύ πιθανό αυτό να οδηγήσει σε τραυματισμό και διάρροια!»


Χριστίνα, 32: «Το αν θα σου αρέσει το πρωκτικό σεξ, εξαρτάται καθαρά από τον σύντροφό σου. Γι’ αυτό φρόντισε να το δοκιμάσεις με κάποιον που εμπιστεύεσαι και που ξέρεις ότι θα σου φερθεί σωστά. Να βάλεις πολύ λιπαντικό και να του πεις να ξεκινήσει αρχικά να πειράζει με τα δάχτυλά του την περιοχή. 





Εσύ πρέπει να είσαι χαλαρή για να το απολαύσεις κι αυτό θα γίνει μόνο αν τον εμπιστεύεσαι απόλυτα. Μιας και η πίσω οδός λειτουργεί στην ουσία σαν έξοδος και όχι σαν είσοδος, η διείσδηση μπορεί αρχικά να σε πονέσει. Γι’ αυτό ο σύντροφός σου πρέπει να είναι υπομονετικός και προσεκτικός στις κινήσεις του.Μην το κάνεις ποτέ με κάποιον που δε γνωρίζεις καλά ή με μια περιστασιακή σου σχέση, αν θες να το ευχαριστηθείς!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου