Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

SPERMATOROH

Γιατί «Τρέχει» το σπέρμα από τον κόλπο σου 

μετά το Σεξ;


Το ήξερες; Γιατί «Τρέχει» το σπέρμα από τον κόλπο σου μετά το Σεξ;

Ένα μάθημα βιολογίας για εσένα και τον σύντροφό σου.
Το ανθρώπινο σώμα, όπως και ένα καλοριφέρ, είναι ένα δίκτυο σωληνώσεων. Οι σωλήνες αυτοί μεταφέρουν ένα σωρό υγρά: αίμα, ιδρώτα, δάκρυα, σπέρμα, εγκεφαλονωτιαίο υγρό και τσίσα. Αυτά τα υγρά έχουν συνεχή ροή. 
Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που οι ακροατές του Savage Lovecast έπαθαν την πλάκα τους όταν ένας άντρας ζήτησε συμβουλές για το πώς να κρατήσει το σπέρμα του στον κόλπο της γυναίκας του.

Το «σταγονο-γκέιτ», όπως το ονόμασε ο Dan Savage, ξεκίνησε όταν ένας άντρας τηλεφώνησε στο Lovecast επειδή εκείνος και η γυναίκα του σιχαίνονταν να βλέπουν να στάζει σπέρμα από τον κόλπο της κατά το περπάτημά της προς το μπάνιο μετά τη συνουσία. «Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η πηγή του προβλήματος», είπε ο άντρας. «Μήπως οι ηβοκοκκυγικοί μύες της είναι πολύ αδύναμοι και πρέπει να τους σφίξει με γυμναστική Kegel; Ή μήπως αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες και δεν το θυμάμαι επειδή πριν από τον γάμο ήμουν πάντα μεθυσμένος ή πολύ εγωκεντρικός για να το προσέξω;»

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη το κατά πόσο αυτός ο άντρας εξακολουθεί να είναι εγωκεντρικός και ας σκεφτούμε το εξής: πόσο συχνό είναι το φαινόμενο του να στάζει αμέσως το σπέρμα από τον κόλπο;


«Τα υγρά είναι φυσικό να εξέρχονται από το κολπικό κανάλι και αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό», λέει η σεξοθεραπεύτρια και ειδική στις σχέσεις Vanessa Martin. «Το κολπικό κανάλι είναι σχετικά μικρό και δεν παύει να είναι ένα στόμιο. Τα υγρά θα χυθούν προς τα έξω, ασχέτως πόσες ασκήσεις γυμναστικής Kegel κάνεις για να γυμνάσεις τους μυς του σεξ».

«Το ετεροφυλικό σεξ είναι σιχαμερό», ήταν η αρχική απάντηση του Savage. «Δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα με τους κώλους». Ε ναι, αφού οι κώλοι είναι σχεδιασμένοι για να συγκρατούν πράγματα μέσα. Είναι το τελευταίο εμπόδιο που διαχωρίζει τον μακρύ, ελικοειδή δρόμο του εντέρου από τον εξωτερικό κόσμο. Ο πρωκτός παραμένει σφιχτά κλεισμένος μέχρι να πάρει εντολή να χαλαρώσει. Αντίθετα, ο κόλπος είναι φτιαγμένος για σεξ, γέννα και, αν είσαι από τη Φλόριντα, μεταφορά χόρτου. Tα περιεχόμενά του πρέπει να μπορούν να κινούνται ελεύθερα και να μπαινοβγαίνουν με ευκολία. Μέσα-έξω, μέσα-έξω. Ο κόλπος είναι σαν τα κανάλια της Βενετίας· οι γονδολιέρηδες πρέπει να μπορούν να τα διασχίζουν με ευκολία. Ο πρωκτός είναι σαν το μεγαλειώδες φράγμα Χούβερ.



H φύση είναι πανέμορφη. 
Μόνο και μόνο επειδή μπορείς να χώσεις ένα πουλί σε δύο πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά θα δεχτούν το σπέρμα με τον ίδιο τρόπο. Πώς είναι δυνατόν να μην είναι αυτονόητο αυτό; Μάλλον φταίει η πορνογραφία. Το πορνό έχει μια περίεργη σχέση με το χύσιμο. Για χρόνια, το σπέρμα εκτοξευόταν τις περισσότερες φορές πάνω και όχι μέσα σε άτομα κι αυτό μάλλον γιατί ήταν ο μοναδικός τρόπος να «αποδειχθεί» οπτικά ότι επετεύχθη οργασμός. Τη μετα-AIDS εποχή, η εκσπερμάτιση μέσα σε κάποιον πήρε νέα, υπερβατική τροπή. Το cumshot «μέσα» έγινε βασικό στοιχείο του πορνό, γνωστό και ως «creampie» (πίτα με κρέμα), γιατί τα χύσια στάζουν έξω, κάνοντας το μουνάκι να μοιάζει με στρούντελ της Pillsbury, και δεν υπάρχει τίποτα που να ερεθίζει τους άντρες περισσότερο από το ζυμάρι δεύτερης ποιότητας, σωστά δεν τα λέω, αγόρια;

Σε κάνει να αναρωτιέσαι· πού ακριβώς περίμενε αυτός ο άντρας να πάει το σπέρμα; Μήπως ήθελε να το κρατήσει μέσα της η γυναίκα του για πάντα, λες και είναι η προσωπική του Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων Svalbard; Ή μήπως απλώς δεν ήθελε να σκέφτεται το σπέρμα του; Όπως το έθεσε κι ένας ακροατής: «Ρε φίλε, δικό σου είναι το σπέρμα! Γιατί κατηγορείς εκείνη, ψάχνοντας να βρεις τι δεν πάει καλά με τον κόλπο της και το βρίσκεις αηδιαστικό; Από εσένα βγήκε! Πας καλά;»
Μπορεί πράγματι να μην πηγαίνει καλά, τόσο από διανοητικής όσο και από σωματικής άποψης. Το σπέρμα θα στάξει ό,τι κι αν γίνει, αυτό είναι σίγουρο. Το πόσο γρήγορα θα στάξει, όμως, έχει να κάνει με τον τρόπο που αλληλεπιδρά ο κόλπος με το σπέρμα. Το ιξώδες του σπέρματος ποικίλλει. Όσο πιο υγρό είναι το σπέρμα τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει να στάζει. Το σπέρμα που μοιάζει με νερό καρύδας μπορεί να είναι σύμπτωμα προστατίτιδας, οπότε αυτός ο τύπος ίσως πρέπει να δει γιατρό.
Το Go Ask Alice του Πανεπιστημίου Columbia συνιστά τη χρήση εσωρούχου-ασπίδας αν έχεις σιχαθεί να πηγαίνεις στο μπάνιο και να νιώθεις ότι παίζεις στο Double Dare. Διαφορετικά, απλώς χαλάρωσε και δέξου το ανθρώπινο σώμα σαν αυτό που είναι: μπιχλιάρικο. Το σεξ είναι «ζουμερό» αν το κάνεις σωστά. Απόλαυσέ το και θα είσαι μια χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου