Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

10 APORIES GIA TIS PIPES

10 μύθοι για το στοματικό σεξ που πρέπει να σταματήσεις (επιτέλους) να πιστεύεις!

10 μύθοι για το στοματικό σεξ που πρέπει να σταματήσεις (επιτέλους) να πιστεύεις!


Στοματικό σεξ. Σε κάποιες αρέσει, ενώ σε άλλες όχι. Για κάποιες είναι μία ευχάριστη διαδικασία που προσφέρει απόλαυση και στα δύο μέλη, ενώ για άλλες είναι μία αδιάφορη διαδικασία που γίνεται μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί ο ένας. 
Νομίζω ότι το σωστό, είναι να το κάνεις μονάχα αν το θες. Σε άλλη περίπτωση, η άρνηση ή η καταναγκαστική δουλειά που κάνεις, είναι φανερή στο σύντροφό σου και πίστεψέ με αυτό είναι πολύ κακό.
Εάν θέλεις απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο αυτό που κάνεις και να περνάτε καλά στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου, θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη όλα τα ταμπού κι όλους τους μύθους που ακούγονται κατά καιρούς σχετικά με το στοματικό σεξ και ίσως πιστεύεις, όπως οι παρακάτω:


1. Το «βαθύ λαρύγγι» είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο στοματικό
Όχι;! Αρχικά το λέμε έτσι (deep throat) γιατί ανοίγεις τόσο πολύ το στόμα σου ώστε το πέος να μπει όσο πιο βαθιά γίνεται, δίνοντας την αίσθηση πως η διείσδυση γίνεται μέσα στον κόλπο. Αν μπορείς να το κάνεις κι αισθάνεσαι άνετα, με γεια σου με χαρά σου. Ειδάλλως, μην πιέσεις τον εαυτό σου γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά. Ναι μεν είναι ένα + για όποια κοπέλα μπορεί να το καταφέρει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που καθιστά το στοματικό τέλειο.



2. Όλοι οι άντρες λατρεύουν να τους κάνεις στοματικό
Κι αν εσύ πετύχεις κάποιον που να μην του αρέσει, αυτό σημαίνει ότι δεν του αρέσεις εσύ η ίδια; Όχι, όχι και πάλι όχι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας άντρας μπορεί να μη θέλει να τους κάνεις στοματικό. Μπορεί να του αρέσουν προκαταρκτικά άλλου είδους, βρε αδερφέ. Οκ, είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Μην μπεις ποτέ στη διαδικασία να σκεφτείς ότι φταις εσύ. Κάνε μία συζήτηση μαζί του και είμαι βέβαιη πως θα βρείτε μία λύση από κοινού.
3. Πρέπει να τα καταπιείς οπωσδήποτε
Υπάρχει καμία ιερή βίβλος που να αναφέρει κάτι τέτοιο για το στοματικό και δεν το έχω δει; Δεν υπάρχει «πρέπει» σε τέτοια ζητήματα. Αντιθέτως, είναι το τι σου βγαίνει εκείνη την ώρα να κάνεις, πόσο άνετα νιώθεις και πόσο διατίθεσαι να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα. Εκείνος μπορεί να θέλει και να φαντάζεται πολλά, αλλά εσένα πρέπει να ρωτήσει πρώτα. Αν δε θες να τα καταπιείς, εμείς μαζί σου. Φτύσε, κουνήσου για να μη λερωθούν τα μαλλιά σου και γενικότερα κάνε ό,τι νιώθεις εκείνη την στιγμή.

4. Το στοματικό δεν είναι κανονικό σεξ
Ναι καλά. Μια χαρά κανονικότατο σεξ είναι, ειδικά από την στιγμή που για μερικές γυναίκες είναι πολύ ευκολότερη η κολπική διείσδυση από το να τοποθετήσουν ένα πέος στο στόμα τους. Το δεύτερο απαιτεί τεράστια οικειότητα γι' αυτό και πολλές κοπέλες είναι επιφυλακτικές. Επιπρόσθετα, μια χαρά μπορείς να κολλήσεις ΣΜΝ με το στοματικό, ένας ακόμη λόγος που επιβεβαιώνει ότι μιλάμε για κανονικό σεξ.
5. Τα δόντια σου είναι ικανά να καταστρέψουν την στιγμή
Νομίζω πως με καταλαβαίνεις. Ενώ σε πολλούς άντρες δεν αρέσει, υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν να έχουν τα δόντια σου μία μικρή επαφή με το πέος τους. Ό,τι αρέσει στον καθένα. Πάντως σε καμία περίπτωση δε θα του πέσει, πρόκειται περί μύθου. Ωστόσο οτιδήποτε σχεδιάζεις να κάνεις, καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις πρώτα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.
6. Είναι κομπλέ να σου πιέζει το κεφάλι προς τα κάτω
Όχι, δεν είναι καθόλου κομπλέ. Εάν το απολαμβάνεις και δε σε κάνει να θες να ξεράσεις, τότε οκ. Αν όμως δε σου αρέσει και σε φέρνει σε άβολη θέση, ξεκαθάρισέ το. Το σεξ υποτίθεται ότι είναι μία διαδικασία που απολαμβάνουν εξίσου κι οι δύο και δεν κάνει απλά ο ένας τα θελήματα του άλλου.

7. Αν το κάνεις καλά, τελειώνει μέσα σε λίγα λεπτά
Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί εσύ να θεωρείς ότι «τον έχεις εύκολα», αλλά ίσως να εκπλαγείς. Είναι πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν τον χρόνο που χρειάζεται ένας άντρας για να τελειώσει. Όσο καλά και επιδέξια κι αν το κάνεις, μετράνε κι άλλα πράγματα. Μπορεί να κρατιέται γιατί το απολαμβάνει τόσο που δε θέλει να τελειώσει, μπορεί να σκέφτεται διάφορα άσχετα πράγματα ή και την τελευταία φορά που τελείωσε. Πραγματικά, ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο μυαλό του εκείνη την ώρα...
8. Πρέπει πάντα να του κάνεις στοματικό για να έρθει σε κορύφωση
Αυτά τα «πρέπει» δεν οδηγούν πουθενά. Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο να τελειώσει με το στοματικό. Μπορεί κάλλιστα να τελειώσει ενώ είναι μέσα σου. Από εσάς εξαρτάται αν θα το κάνετε με προκαταρκτικά, είτε ενδιάμεσα είτε για να τελειώσει εκείνος. Ρώτα τον για να καταλάβεις τις προτιμήσεις του.
9. Αν σταματήσεις για λίγο, μετά πρέπει να το ξαναπάρεις από την αρχή
Ούτε κι αυτό ισχύει. Δεν είναι ανάγκη να έχεις διαρκώς το πέος του στο στόμα σου. Αν κάποια στιγμή νιώσεις ότι κουράζεσαι, απλά αναλαμβάνουν τα χέρια σου και μετά ξανά το στόμα σου κι ούτω καθεξής. Όσο συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δεν πρόκειται να του πέσει ή να ξενερώσει.

10. Μία γυναίκα είνα σέξι μόνο αν της αρέσει να κάνει στοματικό
Ακούγεται και μάλιστα πολύ αυτή η άποψη κι αυτό είναι ανησυχητικό. Από που κι ως που, ο ερωτισμός κι η σεξουαλικότητα μίας γυναίκας να εξαρτάται από το εάν της αρέσει το στοματικό; Έλα Παναγία μου. Για μένα, η γυναίκα που ξέρει τι θέλει και βιώνει την απόλαυση του σεξ, είναι άκρως ερωτική. Το αν της αρέσει να κάνει στοματικό ή όχι είναι άλλο θέμα. Μην πιεστείς ποτέ να του κάνεις στοματικό μόνο και μόνο για να νιώσεις ελκυστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου