Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

SEX KAI GYMNASTIC

Το σεξ μετά την γυμναστική είναι πάντα καλύτερο! Μάθε γιατί!


Το σεξ μετά την γυμναστική είναι πάντα καλύτερο! Μάθε γιατί!

Αν η σεξουαλική σου διάθεση είναι στο κόκκινο μετά την προπόνηση, 
εδώ θα βρεις το γιατί.
Μπορεί μετά από έντονη γυμναστική να νιώθεις ότι δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, αλλά στην πραγματικότητα αν καταφέρεις να τα ανοίξεις, μπορείς να ζήσεις και μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία. 
Οι ειδικοί μάλιστα λένε ότι ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει ντους, το σεξ μετά την προπόνηση θα σου πάρει το μυαλό.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που το σεξ όταν είσαι ιδρωμένη μετά τη γυμναστική είναι τόσο τέλειο.


Οι ορμόνες σου είναι ήδη τρελαμένες
Μετά την γυμναστική, οι ορμόνες που σε κάνουν να νιώθεις καλά βρίσκονται στο ζενίθ τους. Ανάμεσά τους είναι και η αδρεναλίνη και η ντοπαμίνη. Επίσης, οι έρευνες έχουν δείξει μια αύξηση στην τεστοστερόνη μέσα στην πρώτη ώρα άσκησης. Ταυτόχρονα οι ερευνητές υποστηρίζουν πως οι γυναίκες με αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης τείνουν να έχουν και περισσότερη όρεξη για σεξ.


2. Μπορεί να είσαι περισσότερο ερεθισμένη και εννοείται πως θα είναι κι αυτός
Μετά από μια καλή προπόνηση, η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται σε όλα τα μέρη του κορμιού σου, άρα και των γεννητικών σου οργάνων. Το ίδιο συμβαίνει και στον σύντροφό σου αν ας πούμε γυμνάζεται κι εκείνος. Μπορεί ακόμα και η στύση του να είναι καλύτερη μετά τη γυμναστική. Η καλύτερη ώρα για σεξ είναι μέσα σε 15 με 60 λεπτά από το τέλος της άσκησης.




3. Μπορεί να κάψεις και μερικές (ακόμα) θερμίδες
Σύμφωνα με μια έρευνα του 2013, καις περίπου 100 θερμίδες σε μια φυσιολογική σεξουαλική πράξη. Δεν ξέρω μη με ρωτάτε τι εννοούν "φυσιολογική". Για να είμαστε πιο ακριβείς, σκέψου ότι καις 2 με 4 θερμίδες για κάθε λεπτό σεξ που κάνεις. Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτείς αυτή την επιπλέον απώλεια θερμίδων;


4. Θα θες ακόμα περισσότερο τον σύντροφό σου
Μια έρευνα υποστηρίζει πως ορισμένες γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους άντρες που μυρίζουν λίγο. Χμμμ. Μια συμπληρωματική μελέτη, μάλιστα, έδειξε πως αν ο άντρας έχει ανεβασμένα επίπεδα τεστοστερόνης στον ιδρώτα του, τότε η γυναίκα τον θέλει ακόμα περισσότερο. Αυτό δε σημαίνει ότι τους δίνουμε άλλοθι αλλά ότι ίσως τους βρίσκουμε λίγο πιο σέξι όταν είναι ιδρωμένοι μετά το γυμναστήριο. 




Τι; Όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου