Κυριακή 12 Μαΐου 2013

GAMISI ME TRELA


H KOKA KOLA GAMA TH ROSIA


H PROTH FORA

Πώς έχασαν την παρθενιά τους διάσημες πορνοστάρ;;;
Σε υπόγεια υπνοδωμάτια, στο πάρτι των 18ων γενεθλίων τους, αλλά και σε μια σπηλιά...

Κάπως έτσι περιγράφουν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του πορνό, την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία...

Από τον Ρον Τζέρεμι στην Κέρτνεϊ Καμζ και από την Μέρι Κάρεϊ στην Τζέσικα Ντρέικ, όλοι τους περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τη μοιραία νύχτα που έχασαν την παρθενιά τους.

Δείτε εδώ τι είπαν δέκα κορυφαίοι-ες του είδους, μιλώντας στο thedailybeast.com και την Ορόρα Σνοου, για τη πρώτη τους φορά:

Ρον Τζέρεμι: Ο πιο διάσημος άνθρωπος στον χώρο των πορνό ταινιών ποτέ δεν θα ξεχάσει την πρώτη του φορά. Η ημέρα που έχασε την παρθενιά του είχε αρκετά απρόοπτα, ξεκινώντας από το προφυλακτικό. «Είναι μια πραγματικά αστεία ιστορία», ανέφερε. «Έβαλα το προφυλακτικό ανάποδα με αποτέλεσμα το λιπαντικό να είναι από τη μέσα πλευρά και να μην γίνεται δουλειά», συνέχισε να λέει. «Το κάναμε πίσω από έναν γιγάντιο βράχο κοντά στο δημοτικό σχολείο μου. Ήμουν 15 ή 16 ετών περίπου, το ίδιο και εκείνη. Θυμάμαι ότι είχα κάνει λάθος με το προφυλακτικό με αποτέλεσμα να μην γλιστράει… Έτσι, βασικά είχα περισσότερο σεξουαλική επαφή με ένα λάστιχο παρά με μια κοπέλα!», είπε ο Ρον.





Κέρτνεϊ Καμζ: Η περιέργεια της Κέρτνεϊ ήταν και αυτή που την ώθησε να χάσει την παρθενιά της η πολυ-βραβευμένη ηθοποιός ακατάλληλων ταινιών. «Ήμουν 13 χρονών και ήμουν στο γυμνάσιο όταν η φίλη μου είχε κάνει σεξ με δύο μαύρους και άκουσα ότι είχαν μεγάλα πέη και θα ήθελα να ξέρω πώς ήταν», ανέφερε η κ. Καμζ. «Ήθελα να μάθω πως ήταν να πηγαίνεις με μαύρο, επειδή η φίλη μου το περιέγραψε ως κάτι το εκπληκτικό. Μια μέρα, λοιπόν, μετά το σχολείο πήγαμε εκδρομή στη Δυτική Βιρτζίνια. Εκεί αφού είχα βρει τον υποψήφιο, ο οποίος ήταν φίλος της συμμαθήτριάς μου, ξεκινήσαμε σεξ σε μια κοντινή σπηλιά. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έκανα σεξ μέσα στη σπηλιά, καθώς ήταν πολύ επικίνδυνα», πρόσθεσε. «Ήταν αρκετά διασκεδαστικό, αλλά μπορώ να πω ότι δεν είχα οργασμό την πρώτη φορά που έκανα σεξ», είπε και όσο για την εμπειρία με τον μαύρο δεν σχολίασε κάτι περισσότερο!