Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

TA PANTA GIA TO MOUNI

Tα 10 πράγματα (ή κάποια από αυτά) που δεν ξέρατε για το αιδοίο

Tα 10 πράγματα (ή κάποια από αυτά) που δεν ξέρατε για το αιδοίο
 
Αυτοκαθαρίζεται! Τα γεννητικά όργανα της γυναίκας είναι σχεδιασμένα ώστε να αυτοκαθαρίζονται.
Μάλιστα υπάρχει η άποψη ότι το ντους στην περίοδο είναι εντελώς περιττό και μπορεί μερικές φορές να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, αφού ακόμα και τότε το αιδοίο καθαρίζεται μόνο του και συνεχίζει να το κάνει σε όλο το μηνιαίο κύκλο της γυναίκας.
Επίσης, αυτοκαθαρίζεται μετά το σεξ!
Ετσι προστατεύεται την ανάπτυξη μυκήτων και από βακτηριακές λοιμώξεις.
 Ωστόσο, εάν τα βακτήρια ή οι μύκητες που μπαίνουν στο σώμα είναι περισσότερα από όσα μπορεί να καταπολεμήσει από μόνο του, μπορεί να αναπτυχθούν.
Αυτό αντιμετωπίζεται με κρέμες ή αντιβιοτικά που χορηγεί ο γιατρός.

Τώρα που βρήκες το G-Spot… ψάξε για το A-Spot

THE BEST SEX TAPES

Η απόλυτη κατάταξη στις «ροζ» ταινίες των celebrities

 
Η απόλυτη κατάταξη στις «ροζ» ταινίες των celebrities
 

Αξιολογώντας τα sex tapes των διασημοτήτων...

Άλλοι το έκαναν αρκούντως καλά, άλλοι ιδιαιτέρως κακά, κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν για υποκλοπές, κάποιοι άλλοι τις κυκλοφόρησαν μόνοι τους, πάμπολοι πάντως αφέθηκαν στην αγκαλιά της καταγραφής των προσωπικών σεξουαλικών τους στιγμών.

Καλωσορίσατε στον κόσμο των προσωπικών αισθησιακών ταινιών των σταρ, εκεί που το γκλάμουρ συναντά την ωμή σεξουαλικότητα.

Τα sex tapes των διάσημων ποικίλουν βέβαια σε ένταση και κινηματογραφική αξία: κάποια είναι ήδη κλασικά, κάποια άλλα όλοι θέλουν και προσπαθούν να τα ξεχάσουν!

Ας κάνουμε λοιπόν ένα ταξίδι στην ιστορία των celebrities που επιδόθηκαν σε περιπτύξεις μπροστά στην -προσωπική τους- κάμερα, αξιολογώντας τις «ερμηνείες» με τα σημερινά πρότυπα του 2014...