Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

POS THN EPA8A

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Κέλλυς 38 ετών: "Με περίμενε σε ΚΟΣΜΙΚΟ ρεστοράν. Μετά με ακολούθησε στη ΣΟΥΙΤΑ και....."






Είμαι η Κέλλυ και η ιστορία που θα σας διηγηθώ ξεκίνησε πριν ένα μήνα. Με την άφιξη μου στην Αθήνα, μιας και ζούμε με τον σύζυγο μου μόνιμα πια στην Ελβετία. Πολλοί μας χαρακτηρίζουν αταίριαστο ζευγάρι μιας και ο σύζυγος μου αγγίζει τα ογδόντα ενώ εγώ είμαι μια 38χρόνη χυμώδης και γεμάτη πάθος για την ζωή γυναίκα. Ήρθα μόνη από την Ελβετία αφού ο σύζυγος μου λόγο προβλημάτων υγείας δεν μπορεί να ταξιδεύσει. Ήρθα για να διευθετήσω οικονομικής φύσεως θέματα αφού ο υιός του άντρα μου, που διαχειρίζεται την μεγάλη περιουσία της οικογένειας έχει βάλει περιορισμούς στα έξοδα μου.
Ο σύζυγος μου, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν έφερε αντίρρηση να ελέγχω εγώ τους λογαριασμούς στην Ελβετία. Εμπόδιο για αυτό είναι ο γιος του. Εγώ όμως γιατί παντρεύτηκα ένα άντρα με τόση μεγάλη διαφορά ηλικίας αν δεν μπορώ να ωφεληθώ από την μεγάλη του περιουσία. Τέλος πάντων κανονίστηκε μια συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας για να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές.
Η πρόταση που μου έκαναν τόσο ο υιός όσο και ο λογιστής της εταιρίας δεν μου άρεσε καθόλου και τους απείλησα ότι θα πείσω τον σύζυγο μου να παραδώσει σε εμένα τα ινία του ομίλου. Την άλλη ημέρα με πήρε η γραμματέας και με ενημέρωσε για μια νέα συνάντηση σε ένα κοσμικό ρεστοράν σε μια προσπάθεια να γίνει η συνάντηση σε πιο καλό κλίμα.
Έφτασα στο ρεστοράν αλλά στο τραπέζι που κρατήθηκε κάθισα μόνη. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να στήνουν μια κυρία σε ένα ραντεβού. Όταν προσπάθησα να ανάψω ένα τσιγάρο εκνευρισμένη, κάποιος μου πρόσφερε ευγενικά την φωτιά του. Ήταν ένας νεαρός και πολύ όμορφος άνδρας που μου συστήθηκε ως δικηγόρος της εταιρίας και μιας που έτυχε κάτι απρόοπτο και δεν μπορούσε να έρθει ο υιός θα αναλάμβανε αυτός να διαπραγματευτεί μαζί μου.
 
 
Κώστας είναι το όνομα του και με κέρδισε από την αρχή με την ευγένεια και τους τρόπους του. Η βραδιά κυλούσε εξαιρετικά. Συμφώνησε μαζί μου ότι θα πρέπει να γίνει αυτό που ζήτησα από την αρχή και ότι θα φροντίσει να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα. Αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα και έτσι αποφάσισα να απολαύσω την υπόλοιπη βραδιά με την παρέα ενός γοητευτικού άνδρα. Η ώρα δεν κατάλαβα πως πέρασε έτσι όταν προσφέρθηκε να με συνοδεύσει στο ξενοδοχείο δέχθηκα αμέσως.
Όταν φτάσαμε του πρότεινα να ανεβεί για ένα ποτό. Στη ρεσεψιόν μας ενημέρωσαν ότι χρειάστηκε να μου αλλάξουν σουίτα εξαιτίας κάποιου προβλήματος, έχουν όμως φροντίσει να μεταφερθούν όλα τα πράγματα μου στην καινούργια. Αυτό δεν θα μας χαλούσε την βραδιά σε λίγο βρεθήκαμε μόνοι στην σουίτα. Όταν πήγα να του προσφέρω το ποτό με άρπαξε στα δυνατά του μπράτσα και μου έδωσε ένα φιλί γεμάτο πάθος που με παρέλυσε. Πριν προλάβω να συνέλθω με σήκωσε στα δυνατά του χέρια και με οδήγησε στο μεγάλο διπλό κρεβάτι.
 
 

Άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο, του έλυσα την ζώνη και όλο λαχτάρα έβγαλα έξω τον ανδρισμό του. Είναι ιδιαίτερα προικισμένος και χωρίς να διστάσω αρχίζω να τον γλείφω και να του περνώ πίπ@,

MILEY CYRUS HOT

1 εκατ. δολάρια στα πόδια της Miley Cyrus για να κάνει πορνό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όχι όμως για να πρωταγωνιστήσει σε ροζ σκηνές, αλλά για να τις...
σκηνοθετήσει

Όλα τα περιμένε στη ζωή της η Miley Cyrus αλλά μάλλον η πρόταση της εταιρείας παραγωγής ροζ ταινιών GameLink πρέπει να την άφησε άφωνη.

Η εταιρεία της προσέφερε το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων όχι για να πρωταγωνιστήσει σε πονηρές σκηνές αλλά για να τις... σκηνοθετήσει!

Η πρόταση κατατέθηκε στις 9 Οκτωβρίου και σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

«Πιστεύουμε ότι ως μια απελευθερωμένη γυναίκα του 21ου αιώνα αποτελείς την ιδανική επιλογή για να δείξεις στον κόσμο το όραμά σου ως καλλιτέχνης στο χώρος της ενήλικης διασκέδασης».
 

API8ANH-APISTEYTO

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς μπορεί μια ΓΥΝΑΙΚΑ να ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ...
12 ΑΝΔΡΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;;; ΔΕΣ! (PHOTO)

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς μπορεί μια ΓΥΝΑΙΚΑ να ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ... 12 ΑΝΔΡΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;;; ΔΕΣ! (PHOTO)
 
Έχετε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί μια γυναίκα να ικανοποιήσει 12 άντρες ταυτόχρονα;
Μπορεί να σας ακούγετε αδύνατο αλλά δεν είναι.
Βρήκαμε για μια ακόμα φορά βρήκε την λύση και σας την παρουσιάζουμε…
 

2 BLACK END BLONTE