Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

GKAYLOMENI BLONTE


EROTIC DREAM

Δες τις σέξι πορνοστάρ της Erotic Dream (χαμός!)



Για ακόμα μία χρονιά, η Αθήνα υποδέχεται ένα τολμηρό εκθεσιακό υπερθέαμα... την Athens Erotic Dream 2013, τη μεγαλύτερη εγχώρια υπερπαραγωγή της ερωτικής βιομηχανίας, η οποία κάθε χρόνο επιφυλάσσει τις πιο τολμηρές εκπλήξεις για τους 40.000 και πλέον επισκέπτες της!
Στο κομμάτι της ψυχαγωγίας των επισκεπτών έχουν προγραμματιστεί μοναδικά shows από αστέρια της porn βιομηχανίας.

Ξεκινάμε με την Christina Bella, την κορυφαία ευρωπαία pornstar που προσφέρει εκρηκτικά shows, έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες ερωτικές ταινίες, ενώ χιλιάδες φωτογραφίες συμπληρώνουν το πλούσιο παλμαρέ της.
 
 

Συνεχίζουμε με τη Naomi Cole, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, ναζιάρα, παιχνιδιάρα και με εκρηκτικό ταπεραμέντο κρατάει το ενδιαφέρον …του κοινού πάντα ανεβασμένo.

Μήπως προτιμάς την Yvette Shine με κορμί που σαγηνεύει, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού;

Και η Tera Bond θα δώσει το παρόν στην φετινή έκθεση. Χιλιάδες φωτογραφίσεις, ερωτικά shows και ταινίες της υπάρχουν παντού. Στο διαδίκτυο, στα video clubs και στα συρτάρια… των περισσοτέρων αντρών.

Η Black Diamond έχει ανάγει τα show της σε τέχνη. Μοναδικά, αισθησιακά αλλά και hardcore χορογραφίες, σε συνδυασμό με εντυπωσιακά κοστούμια.


Τέλος, αφήστε την Victoria Best να σας ταξιδέψει. Το σώμα της λικνίζεται άκρως αισθησιακά παρασύροντας σας σε κόσμος μαγικούς και κρατήστε τη Sabina Taylor για τα πιο δύσκολα γούστα!