Σάββατο 27 Απριλίου 2013

GYNEKES PRIN TO GAMO

26 Απριλίου 2013

10 sexy εμπειρίες που πρέπει να έχετε στο ...βιογραφικό σας πριν βάλετε την κουλούρα!!!




Κόβεται το σεξ; Όχι δα. Αλλά - τυπικά τουλάχιστον - όταν βρούμε τον άνδρα της ζωής μας κάπως γινόμαστε καλά κορίτσια. Μην το παρακάνετε βέβαια γιατί οι άνδρες προτιμούν τα κακά κορίτσια.
Τα παρακάτω στυλ σεξουαλικής επαφής μπορείτε να τα δοκιμάσετε και με το σύζυγο σας. Αν επιδοθείτε σε κάποια άλλα μάλλον θα τον απατάτε. Για να μην σας μείνει τίποτα απωθημένο δοκιμάστε τα όλα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. Για μετά, κρατήστε αυτά που παρών θα είναι και το στεφάνι σας. Το έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε. Το δημιουργικό, πικάντικο και τολμηρό συζυγικό σεξ είναι μακράν το καλύτερο.
Λοιπόν:

1. You are beautiful, i love you
To σεξ με έναν άνδρα που δεν μιλά την γλώσσα σου ή κάποια άλλη που να καταλαβαίνεις είναι η απόλυτη εφαρμογή αυτού που λέμε «η γλώσσα του σώματος». Αυτό μπορεί να σου συμβεί ή σε κάποιο ελληνικό νησί ή σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Εξάλλου, σάμπως θα τον ξαναδείς.


2. Το απόλυτο
Είναι αυτό που την ώρα που το βιώνεις νιώθεις απέραντη σιγουριά ότι αυτός ο άνδρας είναι ο κ α λ ύ τ ε ρ ο ς και οι επιδόσεις του άπιαστες. Εκείνη την στιγμή που συμβαίνει αισθάνεστε ότι είναι το καλύτερο σεξ που έχετε κάνει και που θα κάνετε. Σε κανένα μήνα θα έχετε αναθεωρήσει αλλά και που νιώσατε το απόλυτο είναι πάρα πολύ σημαντικό και είστε τυχερές.




3. Το μέγεθος μετράει
Δεν υποστηρίζουμε ότι όσο πιο μεγάλο τόσο καλύτερα αλλά αξίζει να βιώσετε έστω και μια φορά το πραγματικά μεγάλο. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα στο χέρι σας, είναι θέμα τύχης. Και όσο για τα σημάδια τύπου μύτη, δάκτυλα, πατούσες δεν μαρτυρούν πάντα τα ανάλογα εντυπωσιακά προσόντα. Ούτε ότι αυτοί οι άνδρες επαναπαύονται στο χάρισμα τους και δεν είναι δημιουργικοί και δοτικοί ισχύει πάντα - το λένε μερικοί και μερικές που ζηλεύουν. Μόνο με μια δοκιμή θα πειστείτε. Αν καταφέρετε τον συγκεκριμένο να τον παντρευτεί ... bingo! Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

4. Και μη χειρότερα
Δεν το ευχόμαστε σε καμία αλλά έχει την ίδια επίδραση με τα λάθη της ζωής. Αν το ξεπεράσετε σας κάνει πιο δυνατές και μαθαίνετε να εκτιμάτε το καλό. Είναι ένας τρόπος να βελτιώσετε τα κριτήρια σας και να ξέρετε ποιον έχετε απέναντι σας. Προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση.

5. Στα χαρακώματα
Στα πλαίσια ενός μεγάλου καβγά, λίγο πριν από ένα μεγάλο χωρισμό, λίγο μετά από μια έντονη παρατήρηση... Το θυμωμένο σεξ βγάζει ένα πάθος σαρωτικό. Είναι αυτό που πονάς αλλά σου αρέσει. Είναι εκεί που αντιλαμβάνεσαι πόσο λίγο απέχει το μίσος από την αγάπη. Το τρομερό είναι που εκείνα λεπτά δεν σκέφτεσαι τίποτα, το σώμα κινείται και αισθάνεται με μόνο οδηγό το πάθος. Όταν τελειώσει μην περιμένετε ότι όλα θα είναι μέλι γάλα. Συνήθως ακολουθεί μια απέραντη σιωπή και η σιωπηλή αποχώρηση του ενός από τον χώρο.

6. Σε έχω δει, κάπου κάπου σε ξέρω
Όλες έχουμε φαντασιωθεί να βρισκόμαστε στο κρεβάτι με έναν διάσημο. Σε κάποιες έχει τύχει. Αν εξαιρέσεις τις πρώτες στιγμές ενθουσιασμού και έκπληξης κατ' άλλα τα ίδια γίνονται, τα κλασικά, ό,τι θα κάνατε και με τον Μπάμπη που σας γνώρισε ο ξαδέλφη σας. Η ιδιαιτερότητα σε αυτές τις περιπτώσεις εντοπίζεται κυρίως εγκεφαλικά. Φτιαχνόμαστε δηλαδή στην ιδέα και μόνο ότι βρισκόμαστε στο κρεβάτι με τον τάδε επώνυμο, το κάνουμε εικόνα και μας εξιτάρει. Προσοχή μην παρασυρθείτε - πριν έχετε αποδείξεις - και θεωρήσετε ότι είναι κάτι παραπάνω από σεξ.

7. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά
Το πρωκτικό σεξ δεν είναι για debate. Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει. Και σε αυτήν την περίπτωση μια δοκιμή θα σας πείσει. Δείξτε υπομονή γιατί μπορεί και να αργήσετε να καταλάβετε ότι σας αρέσει. Σημαντικό επίσης γι αυτήν την κατηγορία είναι να το επιχειρήσετε με κάποιον που εμπιστεύεστε και σας νοιάζετε. Θέλει τον τρόπο του και ειδική μεταχείριση το θέμα.


8. Του κοριτσιού απέναντι
Το λεσβιακό σεξ είναι μια φαντασίωση που μοιράζονται άνδρες - γυναίκες. Άρα, ή θα το απολαύσετε μόνες με την παρτενέρ σας ή μαζί με έναν άνδρα κοινής αποδοχής. Η ερωτική επαφή με άλλη γυναίκα θα σας χαρίσει μια πρωτόγνωρη τρυφερότητα και ίσως «συστηθείτε ερωτικά» με σημεία του σώματος σας που όταν φανταζόσασταν ότι θα σας ερέθιζαν τόσο.

9. Ζήτημα χρόνου
Η διαφορά ηλικίας στο κρεβάτι λειτουργεί πολλές φορές πολύ ανανεωτικά και προσφέρει εμπειρίες πραγματικά διαφορετικές. Το χάσμα γενεών στο σεξ μπορεί να αποδειχθεί απίστευτα απολαυστικό. Ο νεότερος ή αρκετά μεγαλύτερος άνδρας από εμάς έχει άλλες προσλαμβάνουσες, άλλα στυλ, άλλη προσέγγιση. Άλλο πράγμα, βρε παιδί μου. Με το μικρό θα χορτάσεις σεξ - ποσοτικά τουλάχιστον - και θα ξεχάσεις ταμπού και φόβους. Θα σε κάνει να αισθανθείς πιο kinky από ποτέ. Ο μεγαλύτερος έχει μια αρρενωπότητα, μια απλοχεριά που θα σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδική, η πιο αισθησιακή γυναίκα του κόσμου. Η εμπειρία του τού έχει δείξει τι είναι το ουσιαστικό και το αυτό πράττει. Υπάρχουν και δυσάρεστες εξελίξεις - μικρός αδέξιος, μεγάλος «ασήκωτος» - αλλά δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε αυτές. Έτσι, από άποψη.

10. Me, myself and I
Οι άνδρες έχουν καταφέρει και έχουν αποτινάξει από πάνω τους τα ταμπού και τις ενοχές του αυνανισμού. Καιρός να μιμηθούμε το παράδειγμα τους και εμείς οι γυναίκες και να απολαμβάνουμε μόνες μας τον εαυτό μας όσο συχνά θέλουμε. Ακόμη και μπροστά στο σύντροφο μας - οι περισσότεροι άνδρες βρίσκουν απόλυτα ερωτική την εικόνα αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου