Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

MA8HMATA SEX APO TO << SEX AND THE CITY >>

Πρωκτικό, στοματικό & ό,τι μάθαμε από το SATC

WomenOnly.gr

Καλώς ή κακώς, μια σειρά, το "Sex and the City" άλλαξε τον τρόπο που οι γυναίκες αντιμετώπιζαν το σεξ σε όλο τον κόσμο. Ζητήματα ταμπού, έπαψαν να είναι ταμπού και η Σαμάνθα Τζόουνς (κατά κόσμον Κιμ Κατράλ) έγινε σύμβολο της γυναικείας σεξουαλικής χειραφέτησης. Πάμε να δούμε, τα καυτά σεξοζητήματα που άνοιξαν οι 4 φίλες του SATC!

Sex στην πόλη!Μπόλικο σεξ 15 χρόνια τώρα!
Sex στην πόλη!Μπόλικο σεξ 15 χρόνια τώρα!
Πώς θα μιλήσουμε για το σεξ:
Υπάρχουν παιδιά στην παρέα; Θέλετε να βρείτε ωραίες παρομοιώσεις για να μιλήσετε για το σεξ; Όταν η τετράδα του "Sex and the City", τα λόγια είναι περιττά! Πάρε πινέλα, πάρε καμβά και ξεκίνα να καλλιτεχνείς!

Plus: τι σημαίνει το tea bag!

Φάκελος δονητές:
Τα ερωτικά βοηθήματα ήταν σημείο εξερεύνησης για το γυναικείο φύλο και πολλές γυναίκες ντρέπονταν, ακόμα και να ρωτήσουν τα βασικά πάνω στο θέμα: αν ο δονητής που επέλεγαν παίρνει μπαταρίες για παράδειγμα. Πλέον, τα sex shops έχουν γίνει υπερκαταστήματα χλιδάτα, η Ριάνα ψωνίζει φάτσα φόρα και η αρχή που έγινε με τον "λαγό" δονητή (rabbit) της Σάρλοτ Γιορκ θυμίζει μακρινό παρελθόν:


Το μεγάλο μέγεθος μπορεί να γίνει ... πρόβλημα:
Προικισμένος ξεπροικισμένος, ο άντρας με προσόντα που βγάζουν μάτι, μπορεί να γίνει από πόθος, φόβος και τρόμος. Η συνάντηση της ατάραχης Σαμάνθα Τζόουνς με τον άντρα με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο (αληθινή ιστορία-μάθε τα πάντα για το ρεκόρ του εδώ) μας έπεισε πως το πολύ μεγάλο πέος, μπορεί να γίνει πρόβλημα για τη σχέση



Φυσικά, το ίδιο προβληματική μπορεί να γίνει η σχέση και με ένα πολύ πολύ μικρό πέος και το μαύρο δάκρυ της Σαμάνθα για τον κύριο με τα προσόντα 7 εκατοστών που κατά τα άλλα ήταν τέλειος, είναι μια σκηνή που θυμάσαι και γελάς!

Μικρό ή μεγάλο πέος: η αλήθεια με ακρίβεια χιλιοστού

Το σεξ το ταντρικό:
Ποιός γνώριζε τι πάει να πει ταντρικό σεξ πριν κάποιες δεκαετίες. Η εμπειρία των κοριτσιών του Sex and the City σε σεμινάριο για την χαρά του ταντρικού σεξ και της περιποίησης του ανδρικού μορίου, μας δίδαξε πολλά!

Όσα θες να ξέρεις για το ταντρικό σεξ

Τα μυστικά της πίσω πόρτας:
Το πρωκτικό σεξ από θέμα ταμπού, μπήκε σε κάθε κρεβατοκάμαρα μετά την εξομολόγηση της Σάρλοτ πως δεν είναι κορίτσι του ποπού! Κατά τα άλλα, η ποπ κουλτούρα θεοποίησε τον έρωτα της πίσω πόρτας, μέχρι να ξεφουσκώσει το θέμα και να μπουν τα πράγματα στην θέση τους!

Μάθε τα πάντα για το σεξ της πίσω πόρτας

Η γυναικεία εκσπερμάτωση υπάρχει σου λέω!
Στην μικρή περίοδο που η Σαμάνθα αποφάσισε να μυηθεί στον λεσβιακό έρωτα, μάμαθε πως υπάρχει γυναικεία εκσπερμάτωση και πως μπορείς να την πετύχεις κι εσύ!

Μάθε τα μυστικά της γυναικείας εκσπερμάτωσης

Στοματικό εφ' όλης της ύλης:
Να και ένα θέμα με πολλές γωνίες λήψεις. Τα κορίτσια φέρνουν στο πιάτο το θέμα στοματικό και ερωτήσεις: πως να το κάνεις όταν δεν θες, να καταπιείς ή όχι, παίρνουν απάντηση ανοιχτά από τις πρωταγωνίστριες της σειράς.

Πώς θα σου κάνει στοματικό και θα το απολαύσεις
Η Σαμάνθα και οι φαντασιώσεις:
Εννοείται πως η Κιμ Κατράλ, η τηλεοπτική αγαπημένη Σαμάνθα Τζόουνς έκανε πράξη μια σειρά από φαντασιώσεις στη διάρκεια του σόου:
- Σεξ με τον πυροσβέστη
-Σεξ με πολύ μεγαλύτερο
-Σεξ με νάνο
-Σεξ με μοναχό
-Σεξ με γυναίκα
-Σεξ με δύο άντρες ομοφιλόφιλους
-Σεξ σε κούνια
-Σεξ με τεκνό
Πάρα ταύτα, ακόμα και η Σαμάνθα (όπως και κάθε γυναίκα που περνάει τη δική της φάση) δεν έχει πάντα οργασμό

Γίνε κι εσύ γυναίκα πολυ-οργασμική


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου