Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

PIPES


 

normal
Ένα έξυπνο tip που μπορείς να εφαρμόσεις με την παρτενέρ σου για να σου κάνει ένα αξέχαστο τσιμπούκι είναι το παγάκι! Μάλιστα το παγάκι! Αναρωτιέστε πώς μπορεί να βοηθήσει που με τη σκέψη μόνο σας έπιασε κρύος ιδρώτας; Να πως: Όταν βάζετε το καυλί σας στο στόμα της πέρα από την επιδέξια γλώσσα της που σας περιποιείται αυτό που απολαμβάνεται είναι η θερμότητα που νιώθετε μέσα στο στόμα της. Σύμφωνα με έρευνες η εναλλαγή ζεστού κρύου στη θερμοκρασία του στόματος δημιουργεί μεγαλύτερη υπερδιέγερση και θα σας καυλώσει περισσότερο.



Ζητήστε λοιπόν από την παρτενέρ σας να έχει δίπλα της κατά τη διάρκεια που σας παίρνει πίπα ένα παγάκι και να το βάλει για λίγο δευτερόλεπτα στο στόμα της και μετά να ξαναρουφήξει τον πούτσο σας μέσα στο στοματάκι της. Είναι εκπληκτικό το αίσθημα και η καύλα που θα νιώσετε από την αλλαγή της θερμοκρασίας ζεστό σε κρύο.



Αυτό μπορείται να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε κατά τη διάρκεια που θα σας τσιμπουκώνει και μάλιστα αν θέλετε να το νιώσετε ακόμα πιο έντονα μπορεί δίπλα της να έχει και ένα ποτήρι με ένα ζεστό ρόφημα. Θα εναλάσσει λοιπόν στο στόμα της το παγάκι με μερικές γουλιές από το ζεστό ρόφημα οπότε θα νιώσετε έντονα την αλλαγή της θερμοκρασίας πάνω στο καυλί σας που θα σας απογειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου