Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

TI 8ELOYN H MEN

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ αυτά είναι όσα πραγματικά θα ΙΚΕΤΕΥΕ να του κάνεις στο ΚΡΕΒΑΤΙ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ αυτά είναι όσα πραγματικά θα ΙΚΕΤΕΥΕ να του κάνεις στο ΚΡΕΒΑΤΙ...
 
Η σεξουαλική σας ζωή είναι καλή αλλά λείπει αυτό το ''ουαουυυυυυ'' και μπορεί εσύ να νομίζεις πως τα κάνεις όλα καλά εντός εκτός και επί τα αυτά του κρεβατιού, πάντα υπάρχουν όμως πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις και για τα οποία ο καλός σου θα ικέτευε!
Συμβουλές:
Δεν χρειάζεσαι μπόλικο χρόνο για τα παιχνίδια αυτά
Δεν χρειάζεται να είσαι καιρό μαζί με κάποιον, μπορείς να δοκιμάσεις τα κολπάκια και στον νέο σύντροφό σου.
Δεν απαιτούν όλα τη σεξουαλική επαφή
Αν έχεις τη νοοτροπία, τα ξέρω όλα, τα κάνω όλα, αυτά είναι χαζομάρες, το σεξ πρέπει να γίνεται αυτόματα, το έχεις χάσει το παιχνίδι.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

1. Στοματικό πριν τη στύση:
Δεν είναι απαραίτητο να του προσφέρεις την ηδονή με τα χειλάκια και χέρια σου, μόνο όταν εκείνος είναι σε διέγερση ή στο ζητήσει πάνω από 1000 φορές. Αντίθετα, θα παρακαλούσε να σε δει να παίρνεις το πέος του στο στόμα σου απροειδοποίητα κι ενώ αυτό είναι χωρίς στύση. Μην φοβηθείς πως δεν θα σηκωθεί. Ξεκίνα τα φιλιά και σύντομα θα νιώθεις την στύση του να μεγαλώνει!
 
 
2.Πρωκτικό χωρίς παρακάλια!
Σύμφωνα με το Journal of Sexual Medicine και τον καθηγητή William Saletan το πρωκτικό σεξ έχει μπει για τα καλά στη σεξουαλική ζωή των γυναικών. Συγκεκριμένα και σε σχέση με έρευνα του 1992, το ποσοστό των γυναικών που έχουν δοκιμάσει κάποια φορά στη ζωή τους το πρωκτικό σεξ είναι σήμερα 40-45% ενώ το 1992 ήταν 16%. Και όχι μόνο αυτό. Γυναίκες που το δοκίμασαν παραδέχονται πως έχουν έρθει και σε οργασμό από το σεξ της πίσω πόρτας.
Προς Θεού, δεν λέμε να κάνεις ημερήσια πρακτική το πρωκτικό. Μπορείς βέβαια, να του το κάνεις δώρο και να το δοκιμάσετε σε εξαιρετικές special βραδιές. Ακόμα και το να το προσπαθήσετε χωρίς βαθιά διείσδυση, θα το λατρέψει και θα σε λατρέψει. Προσοχή: χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό και μην κάνετε εναλλαγές διείσδυσης από τον πρωκτό στον κόλπο.
 
 
3. Ένα διεγερτικό ανατολίτικο μασάζ:
Το λέμε πολλές φορές. Ακόμα και ερωτικές κινήσεις που δεν φέρνουν απαραίτητα το σεξ, μπορούν να τον ξετρελάνουν. Τέτοια είναι και η απόλυση του μασάζ. Σπάνια έχεις την όρεξη και τη διάθεση να επενδύσεις σε ένα μασάζ που δεν θα προσφέρει καμία ηδονή σε σένα. Κι όμως ένα μασάζ στο σώμα αλλά και στη μικρή του περιοχή, θα τον έκανε να παρακαλέσει. Εξοπλίσου με ένα ωραίο λιπαντικό με βάση το νερό και περιποιήσου με τα δάχτυλά σου την μικρή του περιοχή, το κεφάλι αλλά και το σώμα του (από τις πατούσες μέχρι τις άκρες των δαχτύλων)
 
 
4. Μην υποτιμάς την δύναμη του στιλέτο & του σέξι λουκ:
Δεν χρειάζεται κουκλίτσα μου να κάνεις καριέρα στα 14ποντα. Απλά, μπορείς στα 5 λεπτά που έχεις να προετοιμαστείς να υποδεχτείς τον αγαπημένο, βάλε τις ψηλές σου κάλτσες και τα 14ποντα γοβάκια στιλέτο (το στρινγκ ή το σουτιενάκι είναι προαιρετικό) και υποδέξου τον! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα με τίποτα άλλο. Κυκλοφόρησε μπροστά του με την αμφίεση αυτή και εκείνος θα κάνει τα υπόλοιπα.
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου