Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

GAMATE KANI KALO STHN YGEIA

Τι μπορείς να πάθεις αν δεν κάνεις σεξ


normal
Πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις χωρίς να κάνεις σεξ; Το ήξερες ότι η αποχή από το σεξ επηρεάζει την υγεία σου; Και μάλιστα πόσο σοβαρές επιπτώσεις μπορεί να έχει τόσο στο σώμα σου όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο;

Το σώμα σου "λέει" πότε χρειάζεται σεξ
Το σώμα σου έχει το δικό του τρόπο να σου στέλνει το σήμα του ότι χρειάζεται σεξ! Για να το καταλάβεις πρόσεξε πόσα και ποια αρνητικά συναισθήματα που αισθάνεσαι εξαφανίζονται αμέσως μετά το σεξ.


Οι αντιδράσεις
Μία σχεδόν ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή μπορεί να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και σε μερικές ακραίες περιπτώσεις οι αντιδράσεις μπορεί να είναι σωματικά και ψυχολογικά σοβαρές: φαγούρα στο δέρμα, εκνευρισμός, θυμός κ.ά.

Μπορεί ακόμα να στραφείς εναντίον ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σου συναισθηματικά ή ακόμα και σωματικά, επειδή δεν «ακουσες» το σήμα προειδοποίησης του σώματός σου για σεξ.


"Χρειάζομαι Σεξ"
Όταν θα φτάσεις στο σημείο να καταλαβαίνεις το μήνυμα που στέλνει το σώμα σου: «Χρειάζομαι σεξ» θα μπορείς να αναγνωρίσεις τις φάσεις που παρατηρούνται αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα. .
Φυσικά, αυτές οι φάσεις διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και εξαρτώνται από ορισμένους παράγοντες όπως, η ηλικία, το φύλο, ο τρόπος ζωής, η φυσική κατάσταση, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση κ.ά.

Γενικά θα πρέπει να βρεις το χρόνο για να «ψάξεις» τον εαυτό σου, το σώμα σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και έτσι θα καταλάβεις πότε θα πρέπει να πάρεις τη "δόση" σεξ που σου λείπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου