Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

GYNEKIOS ORGASMOS

Η Νο1 στάση για να την φέρεις σε οργασμό!

 
normal
Σίγουρα η αγαπημένη σου στάση είναι να την έχεις στημμένη στα τέσσερα και να απολαμβάνεις τη θέα από τα κωλομέρια της ενώ ταυτόχρονα έχεις τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων. Μπορεί για σένα να είναι η Νο1 στάση που θα σου εξασφαλίσει εγγυημένη απόλαυση αλλά τι γίνεται με τον δικό της οργασμό;





Σύμφωνα με έρευνα το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών κάνει τη συγκεκριμένη στάση καθώς και άλλες με σκοπό να σε ευχαριστήσει και δεν έχει το θάρρος να αποκαλύψει πραγματικά ότι μία είναι η απόλυτη στάση που εξασφαλίζει τον καλύτερο γυναικείο οργασμό! Το 85% των γυναικών λειτουργούν στο κρεβάτι εγκεφαλικά και δήλωσαν ότι θέλουν να αισθάνονται μοναδικές, αναντικατάστατες και τους αρέσει να βλέπουν τον σύντροφο στα μάτια κατά τη διάρκεια του σεξ για να έρθουν σε οργασμό. Το ποσοστό αυτό δήλωσε ότι η Νο1 στάση που εξασφαλίζει εγγυημένα τον οργασμό τους είναι το γνωστό cowgirl (η γυναίκα από πάνω)


για 2 βασικούς λόγους!

1. Εγκεφαλικά: Η στάση αυτή βοηθάει στο να κοιτάνε τον σύντροφό τους και να νιώθουν πιο άμεσα την επαφή. Μάλιστα το 65% αποκάλυψε ότι νιώθουν τη σιγουριά ότι δεν φαντασιώνεται άλλη γυναίκα όπως θα μπορούσε να κάνει αν τις είχε στημμένες στα τέσσερα, λέγοντας ότι αυτός είναι και ο βασικός λόγος που "ξενερώνουν" με την συγκεκριμένη αγαπημένη στάση των ανδρών. Και αυτό είναι σίγουρα ένα μυστικό που φοβούνται να αποκαλύψουν στον παρτενέρ τους!


2. Σωματικά: Η στάση αυτή προσφέρει εύκολο και έντονο οργασμό στη γυναίκα γιατί όπως δήλωσε το 85% η γυναίκα έχει τον έλεγχο των κινήσεων οπότε επιλέγει τον ρυθμό που θα τη φέρει σε οργασμό αλλά και η κλειτορίδα της πιέζεται και τρίβεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στάση. Η απόλαυση είναι διπλή και ο οργασμός είναι συνδυασμός κολπικού και κλειτοριδικού αφού ερεθίζεται τόσο από τα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου όσο και από την κλειτορίδα της εξασφαλίζοντάς της έναν διπλό συγχρονισμένο οργασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου