Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

MESA STO KEFALI TON GYNEKON

Της γυναίκας το μυαλό ήταν μια άβυσσος
Οι φαντασιώσεις της που θα σε στείλουν αδιάβαστο



Το γεγονός ότι οι άντρες είναι τα πολυγαμικά όντα ή το ότι καταναλώνουν 4πλάσιο πορνογραφικό υλικό από τις γυναίκες δε σημαίνει ότι αυτές δεν έχουν φαντασιώσεις.
Έχουν και μάλιστα ορισμένες ξεπερνούν την ανδρική φαντασία. Κι επειδή μια ζωή έψαχνες να δεις τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες, αν ξεκλειδώσεις το μπαούλο με τις φαντασιώσεις τους θα φτάσεις ένα, ου μην παραπάνω του ενός βήματα εγγύτερα.
Με οδηγό αυτό το κείμενο και τα 5 δημοφιλέστερα σενάρια που οργιάζουν στον γυναικείο εγκέφαλο θα προσεγγίσεις την ευτυχία και την ηδονή.
ΤΑ 5 ΣΕΝΑΡΙΑ



1. Η δική της πορνό ταινία: παίξε τον ρόλο του παραγωγού, κάνε την να αισθανθεί κορυφαία στο είδος της, χρησιμοποίησε και μία κάμερα- χωρίς να την εκβιάσεις ότι θα δημοσιεύσεις το υλικό όταν χωρίσετε- και μετά καθίστε να τη δείτε για να ανάψετε και να έρθετε σε επαφή. Κάθε φορά θα φτάνετε στο απόγειο του σεξ.


2. Σεξ με δύο άντρες: δεν είσαι μόνο εσύ που θες να το κάνεις και με μια φίλη της ή την αδερφή της ταυτόχρονα, αλλά έχει φανταστεί και αυτή πόσο ηδονικό θα ήταν να τη «γέμιζαν» δύο άντρες.


3. Σεξ σε δημόσιο Χώρο: Σίγουρα ξέρεις καβάτζες στην πόλη σου που γίνονται αυτά. Διάλεξε μία και οργάνωσέ το ιδανικά για να μη σου τη χαλάσει τίποτα.


4. Βίαιο Σεξ: Μην περιμένεις να στο ζητήσει, δεν είναι και το πιο εύκολο για μια γυναίκα να το εκστομίσει. Διάβασε το βλέμμα της και τις κινήσεις της και θα καταλάβεις ότι τα θέλει τα σκαμπίλια της, τις γρατζουνιές, το ξύλο, το άγριο που σε κάνει να νιώθεις ότι ζεις στη ζούγκλα. Γίνε ο Ταρζάν και βγάλε την τσίτα μέσα από τη Τζέιν σου.





5. Να γίνει Αφέντρα: Αντιστροφή ρόλων, άσε την να γίνει αυτό που ονομάζουν στην κοινωνιολογία του πορνό «dominant» και θα δεις ότι ο οργασμός σου θα είναι στην απόλυτη κορύφωσή του μετά από καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου