Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

KALA GIRLS




10 Πορνοστάρ... ΚΟΡΙΤΣΙΑ για σπίτι!!! Αντέχετε;;;; (SEXY PHOTOS)
 
Λατρεύουμε τις πορνοστάρ. Αυτές οι γυναίκες αφήνουν πραγματικά το στίγμα τους σε μια τολμηρή βιομηχανία που φαίνεται ότι γίνεται ολοένα και πιο κορεσμένη. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την πρόσβαση των ανθρώπων στις βιντεοκάμερες, κάθε κοπέλα πιστεύει ότι μπορεί να γίνει πορνοστάρ.
Μέσα σε όλον αυτόν τον ανταγωνισμό, υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα γυναικών που ξεχωρίζουν. Κάναμε λοιπόν ένα καλό ξεκαθάρισμα και σας παρουσιάζουμε τις κορυφαίες - κατά τη γνώμη μας - πορνοστάρ.
Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε σύντομα, κοιτάξτε να το κάνετε με κάποια που το αξίζει. Οι γυναίκες δεν είναι σήμερα όπως παλιά, αλλά αυτές οι ξεχωριστές κυρίες μας γεμίζουν ελπίδα. Αυτές είναι οι 10 πορνοστάρ που θα θέλαμε να κάνουμε γυναίκες μας:
 
10. Farrah Abraham
Η έφηβη μητέρα έγινε πορνοστάρ. Τα πήγε εξαιρετικά καλά στην πρώτη σημαντική δουλειά της με συμπρωταγωνιστή τον James Deen. Η κοπέλα έχει ταλέντο και είναι πραγματική επαγγελματίας όσον αφορά στις σεξουαλικές τις ικανότητες. Αν και αρχάρια, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια ανάμεσα στους βετεράνους του είδους. Είναι η MILF που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει.
 
9. Lindsey Meadows
Πρόκειται για μια επαρχιώτισσα από το Οχάιο που δεν φοβάται να δείξει αυτά που διαθέτει στη μεγάλη οθόνη. Οι ευρωπαϊκές της ρίζες χαρίζουν μια εξωτική εμφάνιση που κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά της. Αν και από χωριό, ξέρει πώς να επιβιώνει στη μεγαλούπολη. Κάντε την πρόταση γάμου πριν σας προλάβει κάποιος άλλος.
 
8. Kennedy Leigh
Η δεσποινίς Leigh είναι μοναδική, είναι το τέλειο κορίτσι για να πάρετε μαζί σας στις περιπέτειές σας σε όλο τον κόσμο. Ως λάτρης της naked yoga, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι κρατά το σώμα της καλά γυμνασμένο. Είναι πάντα σε φόρμα και έτοιμη να σας συγκλονίσει.



7. Christy Mack
Ω ναι, η εκκεντρική ζόρικη τύπισσα που δεν έχει πρόβλημα να τα βάλει με οποιαδήποτε άλλη πάει να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της. Μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη στη ζωή σας. Η Christy είναι κορίτσι της περιπέτειας, επομένως ετοιμαστείτε για μια διασκεδαστική εμπειρία.
 
6. Sasha Grey
Αν ένα από τα απόλυτα party girls αποφασίσει ποτέ να τακτοποιηθεί και να παντρευτεί, θα πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα να τρέχετε για να της ζητήσετε το χέρι. Πέρα από την άγρια πλευρά της, έχει όμορφους τρόπους, υπέροχη προσωπικότητα και καλή αίσθηση του χιούμορ, που όλα μαζί αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό. Είναι μία πραγματικά μοναδική γυναίκα και ο άντρας που θα σταθεί δίπλα της θα πρέπει να είναι περήφανος - α, σας είπαμε ότι έπαιξε και στη σειρά "Entourage";
 
5. Kortney Kane
Η Πρωτοεμφανιζόμενη της Χρονιάς στα Juliland Awards του 2012 κρατά πάντα μια θέση στην καρδιά μας. Είναι πρωταθλήτρια και εγγυάται ότι θα περάσετε καλά. Κάντε τους φίλους σας να ζηλέψουν περνώντας μπροστά τους με αυτή τη γυναίκα στο πλευρό σας.
 
4. Esperanza Gomez
Σε ποιον δεν θα άρεσε να έχει μια Λατίνα στη ζωή του; Είναι αυτή που ξέρει να σας μαγειρέψει νόστιμες σπεσιαλιτέ και αμέσως μετά να σας κάνει έντονο σεξ για να κάψετε τις παραπάνω θερμίδες. Και πάνω που λέτε ότι καλύτερα δε γίνεται, φανταστείτε τη να κυκλοφορεί στο σπίτι σας και να μιλά με αυτή τη σέξι ισπανική προφορά.
 
3. Kayden Kross
kay
Όλοι λατρεύουμε τις ξανθιές. Λοιπόν, ιδιαίτερα η συγκεκριμένη ξανθιά μπορεί να κάνει κάθε άντρα να χάσει τα λόγια του χαζεύοντας τα μαγικά της μάτια. Μόλις σε κοιτάζουν, λιώνεις. Είναι μια γυναίκα που δεν πρέπει να αφήσετε, με σουηδική καταγωγή που χαρίζει την εξωτική εμφάνιση που ονειρεύονται οι περισσότεροι άντρες. Πιάστε την και φορέστε της το μεγαλύτερο διαμάντι που θα βρείτε.
 
2. Tori Black
Αυτή η μελαχρινή κυρία έχει αφήσει όλο τον κόσμο της βιομηχανίας πορνό άναυδο. Με τις εκπληκτικές της ικανότητες και τα υπέροχα χαρακτηριστικά της είναι βέβαιο ότι θα εκπληρώσει τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας. Αν ψάχνετε καλή παρέα για κάποιο από τα ταξίδια σας στην Μπόρα Μπόρα ή στο Σαιν-Τροπέ, προτιμήστε την Tori και δε θα χάσετε.
 
1. Jayden Jaymes
Εδώ έχουμε την καλύτερη των καλύτερων. Η Jayden Jaymes είναι η γυναίκα που κάθε άντρας ονειρεύεται, με τα σκούρα μαλλιά της και τις τέλειες καμπύλες. Και μόνο ότι θα ξυπνάτε κάθε μέρα δίπλα της αρκεί για να σας κάνει ευτυχισμένο. Η Jayden Jaymes είναι γυναίκα με τα όλα της και όποιος καταφέρει να την κρατήσει στο πλάι του θα είναι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου