Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

POSOS EINAI KALOS

Πόσα εκατοστά είναι το ιδανικό πέος;
 

normal
Ποιο είναι το ιδανικό μήκος πέους για να ευχαριστήσει την σύντροφό σας; Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα με επικεφαλής την καθηγήτρια Ντέπυ Χέρμπενικ, έκαναν μια έρευνα για να καταρρίψουν τον μύθο που αγχώνει τον κάθε άνδρα ότι «όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερο».
 
 
 

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Seχual Medicine, έδειξε ότι ο ιδανικός μέσος όρος του μήκους ενός πέους είναι σε στύση τα 12,5 εκατοστά. Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε ύστερα από εξέταση 1700 ανδρών, άλλων που το πέος ήταν σε στύση 4 εκατοστά και άλλους που ήταν σε στύση 28!! εκατοστά.
 
Η επικεφαλής καθηγήτρια τόνισε: “Διαφορετικές μέθοδοι επίτευξης στύσης οδηγούν και σε διαφορετικό επίπεδο στύσης, άρα και σε διαφορετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά το μήκος αλλά και το πάχος. Για παράδειγμα, άνδρες που ήρθαν σε στύση με στοματικό έρωτα πέτυχαν μεγαλύτερη στύση από άνδρες που ήρθαν σε στύση μόνοι τους.”
 
Άρα σημαντικό είναι για τον άνδρα να πετύχει πλήρη στύση, ώστε το μήκος του πέους του να φτάσει τουλάχιστον τα 12, 5 εκατοστά και όσον αφορά το πάχος μια ενδιάμεση κατάσταση θεωρείται ιδανική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου