Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

PEXNIDIA PRIN TO PIDIMA

Αυτά είναι τα 5 προκαταρκτικά του σεξ που οι άντρες λατρεύουν!

 
 
 
 



Μπορεί οι άντρες να δείχνουν ότι θέλουν να μπουν κατευθείαν στο ψητό, όταν όμως τους καθυστερείς για να εντείνεις την απόλαυση απλά τα χάνουν!
 
Μάθε τις 5 κινήσεις που αναστατώνουν τους άντρες πριν το σεξ!
 
1. Προετοιμάσου κατάλληλα: Οι άντρες λατρεύουν να σε βλέπουν περιποιημένη μόνο για αυτούς. Βάλε τα πιο σέξι εσώρουχα σου, το αγαπημένο σου άρωμα και δείξε του ότι θέλεις να είσαι όμορφη για εκείνον.
 
 
 

 
2. Μπείτε μαζί στο ντους! Αυτό μπορεί να αρέσει και σε σένα αφού θα μπορέσεις να τον φιλήσεις και να τον αγγίξεις παντού λίγο πριν πέσετε στο κρεβάτι!
 
 
3. Μασάζ: Όχι μόνο θα χαλαρώσει αλλά θα ερεθιστεί αν ξεκινήσεις να του κάνεις μασάζ από τον λαιμό, την πλάτη και τα πόδια! Λίγο πριν φτάσεις στο επίμαχο σημείο, σταμάτα για να εντείνεις την αγωνία!
 
 
 
4. Φίλα τον αλλά κάνε τον να περιμένει! Μη τα δώσεις όλα από την αρχή! Παίξε μαζί του και χαίδεψέ τον και φίλα τον στην κοιλιά! Κοίταζέ τον στα μάτια και μετά από λίγα λεπτά κάνε του το αγαπημένο του προκαταρκτικό!
 
 
 
5. Μίλησέ του βρώμικα! Δεν χρειάζεται να πεις κάτι υπερβολικό ή πρωτότυπο αρκεί να του δείξεις πόσο τον θέλεις και να του περιγράψεις τι θέλεις να σου κάνει!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου