Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

SEXY FOTO ME BIKINAKIA

Ίσως η πιο καυτη φωτογράφιση όλων των εποχών

 
Κέιτ Άπτον, Έμιλι Ρατακόφσκι, Νίνα Άγκνταλ Και Βαλερί Φαν Ντερ Γκράαφ φέρνουν χριστούγεννα, πρωτοχρονιά και καλοκαίρι μαζί, σε μια επική φωτογράφιση! Απολαύστε τες!!!

Ίσως η πιο καυτη φωτογράφιση όλων των εποχών (pics)
 
Ο Φεβρουάριος για μας είναι μήνας "άνοιξης", είναι μήνας ευφορίας και χαράς. Είναι ο μήνας που κυκλοφορεί το ετήσιο Sports Illustrated Swimsuit και κολλάμε στις οθόνες του υπολογιστή σαν χαλκομανίες. Ας μην γελιόμαστε, δεν είναι ούτε τα εξωτικά μέρη που γίνονται οι φωτογραφίσεις, ούτε οι υπέροχες λήψεις. Είναι τα αψεγάδιαστα κορμιά που ποζάρουν και σε κοιτούν στα μάτια φορώντας μόνο (ή και όχι) το μαγιουδάκι τους.
Φέτος πρωταγωνίστριες είναι οι παλιές γνώριμες Κέιτ Άπτον, Έμιλι Ρατακόφσκι και Νίνα Άγκνταλ με προσθήκη την ρούκι Βαλερί Φαν Ντερ Γκράαφ.
 
Απολαύστε υπεύθυνα.

Κέιτ Άπτον

 
Το βαρύ πυροβολικό, το λέοπαρντ αυτής της φωτογράφισης, που βγαίνει πάντα πρώτο στην παρέλαση, είναι και πάλι εδώ. Κάνει τα δικά του, συνδυάζει νερό και μπούστο και το αποτέλεσμα είναι σημάδια αλληθωρισμού.
 
 

Έμιλι Ρατακόφσκι

 
Η νέα μας εμμονή που γδύνεται πιο γρήγορα και απο τη σκιά της δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την πανδαισία σέξι φωτογραφιών. Η Έμιλι το πήγε σε άλλο επιπέδο αφού δεν ήθελε να φορέσει καν μαγιό και γι' αυτό αναγκάστηκαν να της κάνουν body paint. Αν δεν ξέρεις εγγλέζικα, εννοούμε ότι της ζωγράφισαν μαγιό. Πολύ μπροστά.

Νίνα Άγκνταλ

 

Ο ξανθός άγγελος που μας έχει απασχολήσει με τις πανέξυπνες δηλώσεις του και τις άλλο τόσο έξυπνες επιλογές του πήγε σε μία παραλία και άπλωσε το κορμάκι του. Κι εμείς θέλαμε να το ψάξουμε πόντο πόντο.
 
 

Βαλερί Φαν Ντερ Γκράαφ

 
Νέο κορίτσι έσκασε ξάφνου κι εμείς δεν θα το αφήναμε να περάσει έτσι. Από κάπου βόρεια θα κρατάει η σκούφια της και αυτό φαίνεται στα μαλλάκια της, αλλά και στις φακιδούλες της. Άσε τις γλύκες και δες τι κορμάρα έχει.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου