Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

POS NA PARIS MATI LESVIES

Είσαι λάτρης του... λεσβιακού σεξ; Έτσι θα τις πείσεις να πάρεις μάτι!

Είσαι λάτρης του... λεσβιακού σεξ; Έτσι θα τις πείσεις να πάρεις μάτι!

Στη σκέψη και μόνο... ας μην πούμε τι παθαίνεις.
Και πολύ καλά κάνεις, καθώς το λεσβιακό σεξ μπορεί να θεωρείται ταμπού,
αλλά ευχαριστεί τόσο τις γυμναίκες όσο κι εσένα τον ίδιο αν καταφέρεις να το χαρείς ως θεατής.
Πόσο εύκολο όμως είναι να πείσεις δυο λεσβίες να τις παρακολουθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ;
Εντάξει, όλοι το θέλουμε, γιατί όσο να πεις, άλλο τα hot videos και άλλο το ζωντανό το πράγμα.
Όσο κι αν σου φαίνεται ανέφικτο, μπορείς να κάνεις δυο λεσβίες
να σου επιτρέψουν να τις απολαύσεις εν δράσει αν ακολουθήσεις τα πέντε αυτά βήματα.



Μακριά από τις φίλες λεσβίες
Το ότι θέλεις να ζήσεις τη χαρά του λεσβιακού σεξ, δεν σημαίνει ότι θα ζητήσεις από φίλες σου να σε «χώσουν» στην κρεβατοκάμαρά τους. Όπως δεν θα ζητούσες ποτέ κάτι τέτοιο από την αδερφή ή τον κολλητό σου, έτσι πρέπει να φροντίσεις να κρατήσεις αποστάσεις από το γενικότερο φιλικό σου περιβάλλον. Πλησιάζοντας δυο άγνωστες και βάζοντας τες στο τριπάκι του σεξ υπό... συνθήκες παρακολούθησης, είναι πιο πιθανό να πετύχεις το στόχο σου. Και εσύ θα το χαρείς χωρίς την αμηχανία του να βλέπεις δυο οικείους σου να κάνουν σεξ και εκείνες θα έχουν «τονώσει» τη σχέση τους με εσένα να απολαμβάνεις τις ιδιαίτερες στιγμές τους.




Η κάμερα μένει εκτός
Για να δεχτούν δυο γυναίκες να σε βάλουν στο κρεβάτι τους ακόμα και ως απλό θεατή, θα πρέπει να είναι σίγουρες πως δεν θα εκτεθούν. Αν καταφέρεις να τις κάνεις να αισθανθούν ασφάλεια μαζί σου και τις βεβαιώσεις πως αυτό θα μείνει μεταξύ σας είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να μην αντιληφθούν πως θέλεις να κρατήσεις τις προσωπικές τους στιγμές σε... αρχείο και μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για... τα μάτια σου και μόνο.


Ή μήπως όχι;
Εξαρτάται με το τι έχεις να κάνεις. Δυο λεσβίες δεν διαφέρουν και πολύ από ένα straight ζευγάρι, πράγμα που σημαίνει πως σίγουρα έχει περάσει απ'το μυαλό τους η δημιουργία του δικού τους, προσωπικού sex tape. Αν δεις πως οι γυναίκες αυτές είναι ψαγμένες ως προς αυτό το θέμα, μπορείς να τους προτείνεις να τους γυρίσεις την δική τους ταινία. Και θα βλέπεις, και θα... σκηνοθετείς. Καθόλου άσχημα ε; Πάντως ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, μην περιμένεις να φύγεις παρέα με το καυτό υλικό. Γι'αυτό φρόντισε να το αποτυπώσεις καλά στη μνήμη σου για να σου κάνει συντροφιά τις «δύσκολες» ώρες.


«Κάτω τα χέρια απ' τη γκόμενά μου»
Ναι. Αυτό ακριβώς σκέφτεται μια λεσβία όταν σε βλέπει να κοιτάς την κοπέλα της. Δεν την ενδιαφέρει που είσαι άντρας, αντιθέτως, πιστεύει πως κι εσύ ακόμα δεν έχεις δικαίωμα να αγγίξεις αυτό που είναι δικό της. Σταμάτα λοιπόν να κοιτάς σαν ξελιγωμένος κάποια από τις δύο και ξεκαθάρισε τους πως αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η εικόνα τους ως σύνολο και όχι το να κάνεις σεξ με κάποια από τις δύο. Και να θυμάσαι: Αν υποψιαστούν πως θέλεις να συμμετέχεις, η άρνηση είναι δεδομένη. Μη μπερδεύεσαι φίλε μου, άλλο λεσβία και άλλο bisexual.


Αυτές τι έχουν να κερδίσουν;
Εδώ θα σε πάμε λίγο στα βαθιά. Ο κόσμος του λεσβιακού σεξ μπορεί να σ' αρέσει, ωστόσο δεν είσαι σε θέση να τον γνωρίζεις, και δεν θα είσαι ποτέ. Αν αδυνατείς να τα βγάλεις πέρα με μία γυναίκα, φαντάσου τι γίνεται όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με δύο. Κάπου εδώ παίζεις το τελευταίο σου χαρτί. Τους προτείνεις να έρθουν κι αυτές στην δική σου κρεβατοκάμαρα, όχι για να «φτιαχτούν», αλλά για να ξεσηκώσουν ιδέες. Όπως ξέρεις, πάντα μία από τις δύο λεσβίες υιοθετεί λίγο παραπάνω τον ρόλο του άντρα στο κρεβάτι κι εσύ ακριβώς εκεί πρέπει να πατήσεις για να πετύχεις τον σκοπό σου.


Εκείνες θα βλέπουν εσένα να τα δίνεις όλα πάνω στη γυναίκα που έχεις ρίξει στο κρεβάτι σου (και την οποία μάλιστα δεν είναι εύκολο να βρεις για τον σκοπό που την θέλεις σε αυτήν την περίπτωση) και θα σκέφτονται τι θα κάνουν η μία στην άλλη μόλις βρεθούν μόνες τους. Νομίζεις πως το σεξ μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας δεν μπορεί να «ανάψει» δυο λεσβίες; Αν ναι, μάλλον ξεχνάς πως και στις δύο περιπτώσεις έχεις να κάνεις με γυναικείο κορμί και γυναικεία σεξουαλικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου