Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

EXEIS DOYLIA PARTHN ENA DORO

Σε άφησε μόνη; Σου βρήκαμε τα καλύτερα sex toys της αγοράς
εν όψει "Αγίου Βαλεντίνου" και "50 αποχρώσεων του γκρι"!


Είσαι μόνη; Σου βρήκαμε τα καλύτερα sex toys της αγοράς εν όψει
 
Έχεις αφήσει εδώ και χρόνια πίσω σου τις Barbie,
τα επιτραπέζια θέλουν πoλλά άτοµα για να έχουν ενδιαφέρον
και οι αθλοπαιδιές δεν είναι για εσένα.
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις άλλα παιχνίδια, πιο ενήλικα, πιο sexy και απείρως πιο διασκεδαστικά.
 
Eµείς κάναµε το πιο hot ρεπορτάζ αγοράς και βρήκαµε ό,τι νέο κυκλοφορεί στον αισθησιακό κόσµο των sex toys. Plus: Το design τους είναι τόσο εξελιγµένο που θα περνούσαν άνετα για funky deco objects!
 


ΚΡΑΓΙΟΝ
Αυτό το µικρό, χαριτωµένο πραγµατάκι δεν είναι το τελευταίο trendy lip gloss που πρέπει να αγοράσεις, αλλά ένας µικρός δονητής τσάντας, που µπορείς να τον έχεις κάθε µέρα, όλη µέρα, µαζί σου.
 
BACK DOOR
Aυτή η κοµψή, διακριτική σφήνα έχει το ιδανικό σχήµα και χαρίζει µέγιστη απόλαυση. Επίσης έχει και hot χρώµα.
ANTI ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ
Προγραµµάτισε την ώρα και διάλεξε ένα από τα 6 µοτίβα δόνησης µέσω του πρακτικού display. Τοποθέτησε το Wake Up Vibe κάτω από το εσώρουχο, ώστε η καµπύλη να αγκαλιάσει τη θηλυκότητά σου. Δεν φεύγει από τη θέση του ΠΟΤΕ!

ΒΑΒΥ ΒLUE
Υπέρκοµψος δονητής, µε µαλακό κάλυµµα ως επικάλυψη του µεταλλικού σωλήνα του. Εύχρηστος, βολικός και σε µέγεθος που δεν µπορεί να αφήσει καµιά µας ασυγκίνητη. Μόλις βρήκες τι νέο πρέπει να προσθέσεις στο goodie drawer που έχεις στο κοµοδίνο σου! Καλά ψώνια!
ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ
Επαναφορτιζόµενος δονητής για το σηµείο G µε ιδανικό σχεδιασµό και υλικό, για να προσφέρει έντονη ολοκλήρωση και µοναδική απόλαυση. Ο ιδανικός σύντροφος σαν να λέµε, κορίτσια µου. Τα κάνει όλα και δεν γκρινιάζει!
ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ
Κάτι για να φωτίζει τις ερωτικές σου νύχτες! Λαµπατέρ µήκους 76 εκατοστών, σε σχέδιο γυναικείων ποδιών µε διχτυωτές κάλτσες, µαύρες γόβες και φούστα µε κρόσσια. Too hot!
KANE MIA EYXH
Καρδιά Kama Sutra µε 69 προκλητικές στάσεις για στιγµές πάθους! Διάλεξε ένα χαρτάκι και κάνε τη sex position που σου λέει. Κάτι σαν παντοµίµα χωρίς ρούχα.
ΤΑΚΕ ME FOR Α RIDE
Μαύρο κάλυµµα για σέλα ποδηλάτου, µε ένα µικρό δονητάκι τοποθετηµένο σε σηµείο που θα σε κάνει να χαµογελάς σε όλη τη διαδροµή.

ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ
Με δύο κινητήρες τοποθετηµένους στα αυτιά και στην κοιλιά... Να ένα παιχνίδι για µεγάλα κορίτσια!

PALE PURPLE
Tα πράγµατα µε αυτόν το δονητή είναι απλά. Τόσο απλά δεν ήταν ποτέ -και ούτε θα είναι- µε κάποια σχέση σου. Εργονοµικό σχήµα, πρακτική λαβή και φύγαµε για οργασµό!
ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ
Το οβάλ σχήµα σε συνδυασµό µε το κλασικό design κουνελιού προσφέρει τη µέγιστη ευχαρίστηση φτάνοντας εύκολα στο G-spot κάθε γυναίκας. Η απαλή υφή σιλικόνης θα σε κάνει να νιώσεις καταπληκτικά. Οι εξωτερικές και εσωτερικές δονήσεις θα σε βοηθήσουν να έρθεις εύκολα σε οργασµό. Ιδανική σχέση µου ακούγεται!
APOLLO 13
Πρωτότυπος δονητής που µοιάζει µε παιδικό παιχνίδι και θα σε απογειώσει! Σε σχήµα πυραύλου, αδιάβροχος, µε ρυθµιζόµενες δονήσεις και display stand, κάνει και για διακοσµητικό για το σαλόνι σου.
Η ΒΑΛΙΤΣΑ
Από υψηλής ποιότητας ατσάλι και γυαλισµένος στο χέρι, αυτός ο δονητής είναι ιδανικός για παιχνίδια και από τις δύο... πόρτες.
Η επίσημη σειρά των προϊόντων από το βιβλίο “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” στο Sexopolis!
Η σειρά με τα ερωτικά παιχνίδια Fifty Shades of Grey - The Official Pleasure Collection βγαλμένη απευθείας από την τριλογία Fifty Shades of Grey είναι γεγονός και σας την προσφέρουν πρώτοι στο Sexopolis!
 
Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - Ασύρματος Δονητής Relentless Vibrations Remote Control Egg
 
Εν όψει της Παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας που βασίζεται στο πρώτο βιβλίο της τριλογίας της E.L. James, “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι”, που προβάλλεται στις 12 Φεβρουαρίου η συγγραφέας έδωσε “σάρκα και οστά” σε όλα τα sex toys που φαντασιώθηκε να λαμβάνουν μέρος στις πιο ερωτικές σκηνές των βιβλίων της που έκαναν εκατομμύρια γυναικών να φαντασιώνονται την κυριαρχία και την υποταγή διαβάζοντάς τα.

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - Πρωκτική Σφήνα Something Forbidden Silicone Butt Plug
"Αυτή η σειρά είναι αυτό ακριβώς που φανταζόμουν όταν έγραφα το Fifty Shades of Grey. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τα παιχνίδια τα οποία περιγράφω στα βιβλία παίρνουν "σάρκα και οστά" και μπορούν πλέον να δώσουν ευχαρίστηση σε όλο τον κόσμο." λέει η συγγραφέας E.L. James και μας δίνει την ευκαιρία να γευτούμε κομμάτι από την φαντασία της και να το κάνουμε δικό μας.
Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - Sweet Sting Riding Crop
 θα βρείτε ήδη, όλα τα ερωτικά αξεσουάρ της σειράς Fifty Shades of Grey - The Official Pleasure Collection για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την ιδιαίτερη βραδιά του Αγ. Βαλεντίνου αλλά και να εξερευνήσετε τις δικές σας φαντασιώσεις απογειώνοντας την ερωτική σας ζωή.
Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - Rabbit Δονητής Σημείου G Greedy Girl G-Spot Rabbit Vibrator


Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - Rabbit Δονητής Σημείου G Greedy Girl G-Spot Rabbit Vibrator

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου