Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ANNIKA & MICK

Οι… Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί των ερωτικών ταινιών

Το ερωτευμένο ζευγάρι που κάνει μια επιτυχημένη καριέρα στον ενήλικο κινηματογράφο


Οι… Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί των ερωτικών ταινιών


Ο σύζυγος της Annika Albrite, Mick Blue φτάνει στο σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, για να βρει τη λατρεμένη του γυναίκα και τη μητέρα της να ετοιμάζουν μια λαχταριστή μηλόπιτα. Με τρυφερότητα, δίνει στη γυναίκα του ένα φιλί και και ένα πονηρό εσώρουχο «συνοδευόμενο» από γέλια: «σου έφερα ένα σουβενίρ από τη δουλειά σήμερα», λέει με τη γνωστή αυστραλιανή προφορά. Αν αυτό σας φαίνεται ένα μάλλον ασυνήθιστο δώρο, είναι γιατί μάλλον δε γνωρίζετε με τι ασχολούνται οι Annika και ο Mick. Το ερωτευμένο ζευγάρι, εκτός του ότι έχει λάβει ουκ ολίγα βραβεία, είναι περιζήτητο στον απαιτητικό κόσμο των ερωτικών ταινιών και δίκαια θεωρούνται ως οι «Brangelina» του πορνό.
Έγιναν μάλιστα το πρώτο παντρεμένο ζευγάρι που κέρδισε  ταυτόχρονα το βραβείο του πρώτου αντρικού ρόλου, και εκείνο του πρώτου γυναικείου, στα ετήσια βραβεία ενήλικων ταινιών, στο 2015 – και φέτος ο Mick έλαβε την ίδια διάκριση.



Anikka4Anikka3Παρά όμως την επιτυχία τους, οι Anikka και Mick εξακολουθούν και δέχονται κριτική γι αυτό που αγαπούν να κάνουν. «Το μεγαλύτερο αρνητικό, είναι ο στιγματισμός από την κοινωνία όταν μαθαίνουν με τι ασχολούμαστε», εξηγεί ο Mick. «Η αποδοκιμασία για τις γυναίκες είναι μεγαλύτερη από ότι στους άντρες. Αν μια γυναίκα το κάνει, τότε είναι πόρνη», συνεχίζει. «Οι χρήστες των social media είναι οι χειρότεροι», συνεχίζει η Anikka. «Κάνουν σχόλια για αυτό που κάνω και επειδή το κάνω, δε μου αξίζει να με αγαπάνε και να έχω μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση», αναφέρει.Anikka2Anikka1
Και οι δυο, συμφωνούν ότι το πορνό είναι απλά μια δουλειά, και μια ευχάριστη μάλιστα. «Ήμουν πολύ υπερσεξουαλική και πριν μπω σε αυτή τη δουλειά, δεν είχα ούτε ένα ρούχο. Όταν πλέον άρχισα να εργάζομαι, έχω πλέον μια καλή ζωή, αλλά όταν επιστρέφω σπίτι, το μόνο που θέλω είναι να είμαι με τον Mick», λέει η νεαρή.
Πάντως, αν και φαίνεται να διασκεδάζουν με αυτό που κάνουν, το να εργάζεται κανείς στο χώρο των ταινιών ενηλίκων, δεν είναι πάντα μια εύκολη απόφαση και οι περισσότεροι δεν κάνουν μια μακροχρόνια καριέρα. Οπότε, πόσο καιρό θα μείνουν στη συγκεκριμένη βιομηχανία; «Θα μείνουμε όσο αυτό μας κάνει ευτυχισμένους», απαντά η Annika.
Αλλά ο Mick εξηγεί ότι ίσως αυτό να μην είναι η επιλογή τους. «Το θέμα δεν είναι πόσο καιρό θέλουμε να μείνουμε, αλλά πόσο τα σώματά μας θέλουν να το κάνουν αυτό γιατί είναι μια καθαρά σωματική εργασία».
Anikka5
Η Anikka πάντως, θα κάνει διάλειμμα, όταν θα γίνει μητέρα. «Όταν θα κάνω παιδί, θα ήθελα να μείνω εκτός, αλλά τελικά θα επιστρέψω. Το γεγονός ότι έχεις παιδί, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλεις τη σεξουαλικότητά σου σε αναμονή. Μπορεί να χωρέσει ένα παιδί στη ζωή σου – δεν θα το παίρνεις και στη δουλειά σου».
Εβδομάδες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των AVN awards (τα Όσκαρ των ερωτικών ταινιών), οι Anikka και Mick, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί – η ξανθιά καλλονή ήταν η συμπαρουσιάστριά της τελετής. Ακόμα και η μητέρα της Anikka βρισκόταν στην τελετή, περήφανη για την κόρη της. Περήφανη γιατί κάνει αυτό που αγαπά. Κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς, μια πρωταγωνίστρια παραλαμβάνοντας το βραβείο της, ευχαρίστησε την Anikka που την… άφησε να κάνει σεξ με τον άντρα της χάρη στον οποίο κέρδισε και το βραβείο. Όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο, η Anikka δεν έχει κανένα πρόβλημα να βλέπει τον σύζυγό της να κάνει σεξ στην οθόνη. «Υπάρχει μια αίσθηση ασφάλειας και αν και κάνει σεξ με άλλους, ξέρω ότι η δική μας χημεία, δεν θα σπάσει».
Στο θέμα επεμβαίνει και ο Mick, ο οποίος εξηγεί ότι «απιστία δεν είναι απαραίτητο το να κάνεις σεξ με άλλον. Απιστία είναι περισσότερο το αν κάνεις κάτι χωρίς τη συγκατάθεση του ανθρώπου με το οποίο είσαι μαζί. Αν πας σε στριπ σόου, αλλά δεν το λες στη σύντροφό σου, είναι απιστία; Αν πας σινεμά με άλλη γυναίκα ή άντρα και το αποκρύψεις, είναι απιστία;».
Τι γίνεται όμως, όταν υπάρχει χημεία με τον/την συμπρωταγωνιστή/στρια; «Μαθαίνεις να το ελέγχεις», απαντά ο Mick. «Μαθαίνεις πώς να υψώνεις τοίχους, για να προστατεύσεις τον αυτό σου»...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου